1. Uzun Dönem Stajyer

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teka Teknik Mutfak Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

2. Uzun Dönem Stajyer

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

3. Uzun Dönem Stajyer

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Stajyeri (Uzun Dönem)

Kağıt ve Selüloz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lila Kağıt San. ve Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satın Alma Stajyeri (Uzun Dönem) arayışımız …

5. Alokasyon Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUDO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Alokasyon Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Pazarlama Stajyeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Günsan Elektrik Malz. San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Stajyer Avukat ( Belirli Süreli )

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MULTINET KURUMSAL HİZMETLER A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat ( Belirli Süreli ) arayışımız bulunmaktadır.

8. İdari İşler Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. İnsan Kaynakları Stajyeri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız OFTON İNŞAAT TURİZM VE YATIRIM SAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Hazine ve Sermaye Piyasası Operasyonları Stajyeri

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Hazine ve Sermaye Piyasası Operasyonları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Lojistik Stajyeri

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDKON HAT İŞLETMECİLİĞİ DENİZCİLİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Ruhsatlandırma Stajyeri

Solgar Vitamin için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Ruhsatlandırma Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

13. İnsan Kaynakları Stajyeri

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Promat Basım Yayın A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Stajyeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Badge Clinic için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Yarı Zamanlı Üniversite Stajyeri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul (Tümü) +10 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Yarı Zamanlı Üniversite Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Stajyer Avukat

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Stajyeri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Crowne Plaza İstanbul Old City için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Coffee Bar Pazarlama Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız TCHIBO TÜRKİYE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Coffee Bar Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

19. İnşaat Mühendisliği Stajyeri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BORUSAN ENBW ENERJİ YATIRIMLARI VE ÜRETİM A.Ş. - BORUSAN ENBW ENERJİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisliği Stajyeri arayışımız …

20. Üretim Stajyeri

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERUM ASKI ÜRETİM SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Üretim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Üniversite Stajyeri

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Worldwide Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Üniversite Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Stajyeri

Deri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MATADOR DERİ VE AYAKKABI MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Stajyer (Zorunlu)-Vakko Gıda Üretim

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul (Tümü), Muğla bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Stajyer (Zorunlu)-Vakko Gıda Üretim arayışımız bulunmaktadır.

24. Stajyer Avukat

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

25. Ruhsatlandırma Stajyeri

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BMED İlaç Danışmanlık Sağlık Ürün ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ruhsatlandırma Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.