1. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAYIOĞLU MUHASEBE için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Gayrimenkul Değerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. İnsan Kaynakları Yetkilisi ve Ön Muhasebe

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİRUZ CATERİNG için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi ve Ön Muhasebe arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız GLOBAL MEKATRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Sorumlusu

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız United Group için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Elemanı

Fidancılık - Çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA ÇİÇEK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Sorumlusu

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BRANDİST GLOBAL SATIŞ VE PAZARLAMA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Muhasebe Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOK KAFE RESTORAN GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Ön Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hacıismailoğlu İnşaat için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Crowne Plaza için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BET10 KORUMA SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKGÜNLER MOTORLU ARAÇLAR TİC.VE SAN.A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Muzaffer Polat San. Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HBN ELİT ENERJİ VE İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORA PETROL ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK SAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Şefi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız sole otomasyon ve güvenlik sis. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Ön Muhasebe Görevlisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DBH Global İnşaat Taah. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Muhasebe Sorumlusu

Artvin Otomotiv İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul Avrupa bölgesinde Genel Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. E-Ticaret Stajyeri

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız LOTUS WEB TASARIM için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEYZİYE MEKTEPLERİ VAKFI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Şefi

Akzirve Gayrimenkul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Personeli

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mink Tekstil San Ve Tic AŞ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Şefi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reed Özel İstihdam Bürosu için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi arayışımız bulunmaktadır.