1. Mağaza Müdürü - Zonguldak 67 Burda AVM

English Home için Zonguldak bölgesinde Mağaza Müdürü - Zonguldak 67 Burda AVM arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Temsilcisi - Zonguldak

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Başbuğ Holding için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Zonguldak arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı Ve Kasiyer (Zonguldak-Ereğli)

MR.DIY TURKEY Ev Gereçleri Ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Satış Danışmanı Ve Kasiyer (Zonguldak-Ereğli) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdür Yardımcısı- Zonguldak Ereğli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı- Zonguldak Ereğli arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdürü- Zonguldak Ereğli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü- Zonguldak Ereğli arayışımız bulunmaktadır.

6. Part -Time Satış Danışmanı - Zonguldak

Eve Shop için Zonguldak bölgesinde Part -Time Satış Danışmanı - Zonguldak arayışımız bulunmaktadır.

7. In Street Zonguldak Ereğli - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için Zonguldak bölgesinde In Street Zonguldak Ereğli - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Zonguldak Tanzim Destek Elemanı

Mapp Pazarlama için Zonguldak bölgesinde Zonguldak Tanzim Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Veteriner Hekim

AYFIRIN için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim arayışımız bulunmaktadır.

10. Bordro ve Yasal Süreçler Yöneticisi

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Yasal Süreçler Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Uzun Dönem Stajyer

Çanakcılar Seramik San ve Tic. AŞ için İstanbul(Asya), Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

12. İş Güvenliği Uzmanı

Çanakcılar Seramik San ve Tic. AŞ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Süreç Yönetim Kıdemli Uzmanı

OBA PERDESAN TEKNİK TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süreç Yönetim Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İç Denetim Yöneticisi

OBA PERDESAN TEKNİK TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. İdari ve Teknik İşler Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CEYEN İNŞAAT ve TİC. LTD. ŞTİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari ve Teknik İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Kaynak Mühendisi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAL HAFRİYAT NAKLİYAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Zonguldak +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Liman Operasyon Uzmanı

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Liman Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Büro Elemanı

AYFIRIN için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Büro Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Mutfak Elemanı

AYFIRIN için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Başvuru

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

21. Quality Assurance Director

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Assurance Director arayışımız bulunmaktadır.

22. Gıda Teknikeri

AYFIRIN için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Aktif Satış Elemanı

AYFIRIN için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İngilizce Öğretmeni

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.