1. Rezervasyon Şefi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Hotels & Resorts için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Şefi arayışımız bulunmaktadır.

2. Rezervasyon Memuru

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazıcı Demir Çelik – Cornelia Deluxe Resort için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Memuru arayışımız bulunmaktadır.

3. Otel Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RÜZGAR POİNT YAPI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Organizasyon Sorumlusu-Akşehir

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fortes Mühendislik Doğal Gaz İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyon Sorumlusu-Akşehir arayışımız bulunmaktadır.

5. Bölge Satış Yöneticisi

Otel Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİR KOZMETİK OTEL EKİPMANLARI İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge …

6. Yurtiçi Satış Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mikrodev Bilişim Yazılım Elektronik San.Tic.LTD.ŞT için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Sorumlusu (Yurtiçi Karayolu Taşımacılığı)

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKAS LOJİSTİK AS. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu (Yurtiçi Karayolu Taşımacılığı) arayışımız bulunmaktadır.

8. Rezervasyon Elemanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regnum Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Otel Mali İşler Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Organizasyon Uzmanı

Eğlence Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Playland Oyuncak San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Gişe ve Rezervasyon Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alarko Turizm Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gişe ve Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baltürk House Otel İzmit için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Başvuru - Etkinlik Yönetimi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAS ULUSLARARASI TURiZM KONGRE ORGANiZASYON A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Etkinlik Yönetimi arayışımız bulunmaktadır.

14. Marina Teknik Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Martı Otel İşletmeleri A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marina Teknik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Şube Müdürü - Edirne

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

16. Şube Müdürü - Kırklareli

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Kırklareli arayışımız bulunmaktadır.

17. Şube Müdürü - Tekirdağ

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.

18. Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grand Tarabya Otel-Bayraktarlar Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grand Tarabya Otel-Bayraktarlar Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

20. Kurye Ataşehir

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Ataşehir arayışımız bulunmaktadır.

21. Kurye Sancaktepe

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Sancaktepe arayışımız bulunmaktadır.

22. Kurye Erenköy

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Erenköy arayışımız bulunmaktadır.

23. Guest Services Agent

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güzel Oteller Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş Swissotel Büyük Efes İzmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Guest Services Agent arayışımız bulunmaktadır.

24. Bellboy

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merter Park Otelcilik A.Ş-Ramada Suites Otel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bellboy arayışımız bulunmaktadır.

25. Makam Şoförü

Organizasyon ve Animasyon Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUNÇERİ SPOR ORGANİZASYONLARI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.