1. Yönetici Asistanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MYS MARMARA YAPI SİSTEMLERİ SAN TİC A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe ve Finans Asistanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTUĞ DEMİR ÇELİK LTD ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Ofis Asistanı

AKTİF EMLAK için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Müdür Asistanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soma Çimento Madencilik Beton San. Ve Tic. A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Yönetici Asistanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜZEL DERECE SEED CREATORS YÖNETİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Bilgi İşlem Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İREKS GIDA SAN.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Yönetici Asistanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız 3E Elektro Optik Sistemler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yönetici Asistanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Lojistik Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLT MAĞAZA İŞLETMECİLİĞİ İNŞ. GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Yönetici Asistanı / Sekreteri

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı / Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

11. Dış Ticaret Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mars Endüstriyel Mutfak Ürünleri Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Boyner Kentpark - Lojistik Asistanı

Boyner Büyük Mağazacılık için Ankara bölgesinde Boyner Kentpark - Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Boyner Konya Kulesite - Lojistik Asistanı

Boyner Büyük Mağazacılık için Konya bölgesinde Boyner Konya Kulesite - Lojistik Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Diş Hekimi Asistanı Aranıyor

Dr Seher Pehlivanoğlu Muayenehanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı Aranıyor arayışımız bulunmaktadır.

15. Ofis Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAPI MERKEZİ HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Yurtiçi Satış Asistanı

Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Yönetici Asistanı

Pin Global Gıda San.ve Tic. AŞ. için İstanbul Anadolu bölgesinde Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Yönetici Asistanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üs Yapım İletişim Dan. Org. Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Tasarım Asistanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kinzi Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yurtdışı Satış Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MK Moda Ürünleri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Yönetici Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALFA GRUP PROJE MİMARLIK MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK M için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Yönetici Asistanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ulas çağrı hizmetleri ltd şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Asistanı - Vakko Outlet Airport

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı - Vakko Outlet Airport arayışımız bulunmaktadır.

24. Yönetici Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız FURKAN KELEŞ GAYRİMENKUL için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ofis Asistanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kaptan Demir Çelik End. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.