1. Mesleğim Geleceğim Staj Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksun Gıda Tarım ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mesleğim Geleceğim Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

2. Mesleğim Geleceğim Staj Programı- Eksun Gıda Konya

Eksun Gıda Tarım ve Ticaret A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mesleğim Geleceğim Staj Programı- Eksun Gıda Konya arayışımız bulunmaktadır.

3. Servier Türkiye'de Staj Fırsatları

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Servier İlaç ve Araştırma A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servier Türkiye'de Staj Fırsatları arayışımız bulunmaktadır.

4. E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öztürk Ambalaj için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

5. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

6. Amasya Üniversitesi - Staj Başvurusu 2024

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lesaffre Turquie Mayacılık Üretim ve Tic.AŞ için Amasya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Amasya Üniversitesi - Staj Başvurusu 2024 arayışımız bulunmaktadır.

7. Ets Kariyere Erken Rezervasyon Staj Programı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etstur için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ets Kariyere Erken Rezervasyon Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yönetici Asistanlığı Staj Programı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAK-IS YEDEK PARCA LTD STI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanlığı Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

9. Hd'li Yetenek Staj Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hd'li Yetenek Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

10. Finans & Muhasebe Stajyeri (Zorunlu Staj )

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vivense Teknoloji Hiz. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Finans & Muhasebe Stajyeri (Zorunlu Staj ) arayışımız bulunmaktadır.

11. "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜPRAG METAL MADENCİLİK SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Uşak +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı …

12. Tavuk Dünyası Lezzet Ustaları Staj Programı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tavuk Dünyası Lezzet …

13. Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Huawei Telekomünikasyon Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

14. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

15. M-Future Uzun Dönem Staj Programı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Menarini Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak M-Future Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

16. Asistan

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKAN AYDIN MİNİK YILDIZLAR ORMAN ANAOKULU için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan arayışımız bulunmaktadır.

17. CRM Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR İnşaat ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CRM Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Satış Danışmanı

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ MOBİLYA VE GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teklif Hazırlama Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR İnşaat ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teklif Hazırlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Teklif Hazırlama Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR İnşaat ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teklif Hazırlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Çerkezköy Mağaza Müdürü

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ MOBİLYA VE GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çerkezköy Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Torium Avm Mağaza Müdürü

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ MOBİLYA VE GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torium Avm Mağaza Müdürü arayışımız …

23. Satış Danışmanı ve Kasiyer Aranıyor

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ MOBİLYA VE GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.), Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ve Kasiyer …

24. Bayrampaşa Mağaza Müdürü

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ MOBİLYA VE GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayrampaşa Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Proje Satış Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR İnşaat ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.