1. Mağaza Müdürü - Van

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Chakra Mağazacılık A.Ş. için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Van arayışımız bulunmaktadır.

2. Bebekolog / Part-Time Satış Danışmanı - Van

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Van bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog / Part-Time Satış Danışmanı - Van arayışımız bulunmaktadır.

3. Part -Time Satış Danışmanı - Van

Eve Shop için Van bölgesinde Part -Time Satış Danışmanı - Van arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı Reeder Van Mall Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Reeder Van Mall Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Van Perihan Avm Reeder Mağaza Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reeder için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Van Perihan Avm Reeder Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Danışmanı (Arden Otomotiv - Van)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Arden Otomotiv - Van) arayışımız bulunmaktadır.

7. Müşteri İlişkileri Sorumlusu(Arden Otomotiv - Van)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Sorumlusu(Arden Otomotiv - Van) arayışımız bulunmaktadır.

8. Van Double Tree By Hilton - Resepsiyonist

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK-AY GIDA MÜHENDİSLİK İNŞ.TUR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞT için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Van Double Tree By Hilton - Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

9. Part-Time Yolcu Hizmetleri Memuru-Van

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çelebi Hava Servisi için Van bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part-Time Yolcu Hizmetleri Memuru-Van arayışımız bulunmaktadır.

10. Part Time Satış Danışmanı - Van Mall Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Van Mall Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdür VE Yardımcıları ( Van )

Altur Mağazacılık için Van bölgesinde Mağaza Müdür VE Yardımcıları ( Van ) arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi Teknolojileri Asistanı Van

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Asistanı Van arayışımız bulunmaktadır.

13. Van Tanzim Destek Elemanı

Mapp Pazarlama için Van bölgesinde Van Tanzim Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Van Merkez Birhat Mağazası için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

15. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Van Erciş Rem Mağazası için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Kontrol Sorumlusu (Belirli Süreli)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Perfetti Van Melle için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu (Belirli Süreli) arayışımız bulunmaktadır.

17. Komi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADAKAN İNŞ.NAKLİYE TURZ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Komi arayışımız bulunmaktadır.

18. Kasiyer - Satış Danışmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEÇİL ETEK GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Yurt Dışı Satış ve Pazarlama

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAN CNC TAKIM TEZGAHLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Satış ve Pazarlama arayışımız bulunmaktadır.

20. Best Finder İnş.Gayrimenkul Ltd. Şti.

Best finder gayrimenkul inşaat limited şirketi için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Best Finder İnş.Gayrimenkul Ltd. Şti. arayışımız bulunmaktadır.

21. Garson

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Homage Hospitality için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

22. Servis Komisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Homage Hospitality için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Komisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Lojistik Merkezi Yönetmeni

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Merkezi Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGENÇ MALİ MÜŞAVİRLİK için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Çağrı Merkezi Şikayet Yönetimi Yetkilisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için Van bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Şikayet Yönetimi Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.