1. Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız JAHR GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm

Madame Coco için İzmir bölgesinde Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Resmi İşler Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız UĞUR OKULLARI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resmi İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Üretim Planlama Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİSA ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Tahsilat Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GERÇEK KOZMETİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Planlama ve Lojistik Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pilsan Elektronik San. ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEPTEMAR MOBİLYA VE YAT SANAYİ TİCARET LTD için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Destek Sorumlusu

Osstem İmplant Dış Tic.A.Ş için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Kumaş Satın Alma Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moda Selvim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

11. Numune Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Numune Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl

Adil Işık Group için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl arayışımız bulunmaktadır.

13. Boyahane Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVİVO ELEKTRİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Makine Montaj Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARİDA MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Montaj Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sorumlusu (Engelli) - W Collection Capacity

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu (Engelli) - W Collection Capacity arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Satış Sorumlusu

Egarr Marble Madencilik A.Ş. için İzmir bölgesinde İhracat Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Tahsilat Sorumlusu - İşlemci - Katip

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CPI LAW FIRM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Sorumlusu - İşlemci - Katip arayışımız bulunmaktadır.

20. Plastik Enjeksiyon Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVİVO ELEKTRİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Kontrol Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız POYLİN MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barkon Gemi Acentalığı ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bakım Onarım Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loris Parfüm için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Planlama Elemanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİOAKTİF TIBBİ ÜRÜNLER VE TEKNİK TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.