1. Tedarik Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Satınalma ve Malzeme Planlama Uzmanı

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOLU KAYNAK SULARI İŞL.TİC. A.Ş. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve Malzeme Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Planlama Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız İRG MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Lojistik Malzeme Planlama ve Tedarik Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sumiriko Hose Otomotiv San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Malzeme Planlama ve Tedarik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kumaş Planlama Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venüs için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Planlama Teknisyeni-Küçük Ev Aletleri

Arçelik A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Teknisyeni-Küçük Ev Aletleri arayışımız bulunmaktadır.

7. Lojistik Planlama Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Başbuğ Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Planlama İş Analisti ve Ekip Tahsis Uzmanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama İş Analisti ve Ekip Tahsis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Malzeme Planlama Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız K&M Kümsan Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Malzeme Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Planlama Elemanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖBAŞ AYAKK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Planlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yücel Boru Profil Endüstrisi A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Planlama Uzmanı

Kumaş & İplik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurt Kumaş San. Ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Envanter Planlama ve Depo Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız PwC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Envanter Planlama ve Depo Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Planlama Mühendisi

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pelit Arslan Kontraplak Fabrika A.Ş. - Turanlar Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Malzeme Planlama Mühendisi

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız YDS için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Malzeme Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Planlama Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYYILDIZ DOKUMA KUMAŞ PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satın Alma ve Planlama Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Planlama Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız örtaş çelik a.ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renkler Makina ve Yedek Parça San. Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. İmalat ve Üretim Planlama Müdürü

ERDEM CAM SAN.TİCLTD.ŞTİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat ve Üretim Planlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Kumaş ve Üretim Planlama Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seritex Tekstil. San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş ve Üretim Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Planlama Sorumlusu

Ölçü ve Kontrol Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız QUASER TEKNİK KONTROL MUAYENE VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Planlama Mühendisi

Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim Planlama Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kazancı Holding için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Planlama Mühendisi

Mutfak Gereçleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARAŞ TUTKU METAL LTD.ŞTİ. için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.