1. İnsan Kaynakları Stajyeri

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİLİ ELEKTRONİK TİC. SAN. AŞ. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

2. İnsan Kaynakları Stajyeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız GARAJ GIDA PAZ. DAN. VE İNŞ. SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

3. İnsan Kaynakları Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Uzun Dönem Stajyer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bonna Porselen San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız …

5. Finans Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venüs için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Stajyer Avukat

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gold Hukuk için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

7. Marka Stajyeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIPARMAK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Marka Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Stajyeri

Bisiklet ve Motosiklet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arzu Bisiklet Tic. ve San A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Dış Ticaret Stajyeri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Corning Optik İletişim San. Ltd. Şti. için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Dış Ticaret Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Stajyer (Eğitim, Operasyon ve Satış)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bt Akademi Bilgi İletişim Teknolojileri San.ve Tic Ltd Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Stajyer (Eğitim, Operasyon ve Satış) arayışımız bulunmaktadır.

11. Stajyer Aktüer/Aktüer Yardımcısı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORİENT SİGORTA A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Aktüer/Aktüer Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Stajyeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTEC Endüstri Tesisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

13. "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜPRAG METAL MADENCİLİK SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Uşak +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı …

14. Satış Stajyeri

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Yayın Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Stajyer

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saat ve Saat San ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

16. Tavuk Dünyası Lezzet Ustaları Staj Programı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tavuk Dünyası Lezzet …

17. Ürün&Garanti Departmanı Stajyeri (Engelli Kadro)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Ürün&Garanti Departmanı Stajyeri (Engelli Kadro) arayışımız bulunmaktadır.

18. Jungheinrich Stajyer

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Jungheinrich Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

19. Kredi Kontrol Stajyeri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Kredi Kontrol Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Veri Analisti Stajyeri / Uzun Dönem

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karınca Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Analisti Stajyeri / Uzun Dönem arayışımız bulunmaktadır.

21. Pazarlama Stajyeri

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karınca Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Satınalma Stajyeri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satınalma Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Stajyeri

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Stajyer Avukat

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANKO ENERJİ SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.