1. Proje Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNDOĞU İNŞAAT SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. için Diyarbakır +4 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Proje Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ YEMEK VE GIDA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Orko Madencilik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. İç Mimar Uygulama Proje Departmanı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BABAR MİMARLIK TASARIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar Uygulama Proje Departmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Yatırım Projeleri Yöneticisi

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırım Projeleri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. B.paşa Da Bulunan Site Projemize Güvenlik Personeli Arıyoruz

Candemir Holding için İstanbul Anadolu bölgesinde B.paşa Da Bulunan Site Projemize Güvenlik Personeli Arıyoruz arayışımız bulunmaktadır.

7. Gemi Tamir Proje Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRDESAN GEMİ MAKİNA SAN.VE TİC.A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Tamir Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Operasyon Proje Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUNRA ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Başvuru

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEZ PROJE MÜHENDİSLİK Mim. İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

10. Kiralama Şefi

STATUTE OTOMOTİV PROJE İNŞAAT TAAHHÜT VE SANAYİ T için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kiralama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. İç Mimar (Satış Departmanı)

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDEAL İÇ TASARIM PROJE TİCARET VE SANAYİLTD.ŞTİ. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar (Satış Departmanı) arayışımız bulunmaktadır.

12. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOZOĞLU MÜHENDİSLİK PROJE ELK.İNŞAAT SANVE TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. İnce İşler Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnce İşler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. Şantiye Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Kurumsal Satış Temsilcisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız WORLD EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK TİCARET LİMİTED için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Dönemsel - Kurye - İstanbul Havaalanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Worldwide Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Dönemsel - Kurye - İstanbul Havaalanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kredi Kontrolörü (Dönemsel)

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kredi Kontrolörü (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

18. Kredi Risk İzleme Yetkilisi (Dönemsel)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kredi Risk İzleme Yetkilisi (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

19. Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı Dönemsel

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı Dönemsel arayışımız bulunmaktadır.

20. Lojistik Operasyon Elemanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronis Proje Müh. Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİSEM için Adana bölgesinde Serbest olarak çalışacak Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. İdari İşler Stajyeri

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İdari İşler Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Kayseri Şube Meeter&Greeter

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ING Bank A.Ş. için Kayseri bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kayseri Şube Meeter&Greeter arayışımız bulunmaktadır.

24. İhracat Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMPO METAL AKSESUARSANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İhracat Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.