1. Saha Satış Sorumlusu/Yetkin Ofis

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BÜROTİME MOBİLYA SAN.VE TİC.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu/Yetkin Ofis arayışımız bulunmaktadır.

2. Ön Muhasebe Uzmanı/Vener Ofis

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bürotime Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı/Vener Ofis arayışımız bulunmaktadır.

3. Beylikdüzü Ofisimize Sekreter Alınacaktır.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız yıldırım yapı grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beylikdüzü Ofisimize Sekreter Alınacaktır. arayışımız bulunmaktadır.

4. Dizayn Ofis Mühendisi

ÖZYEP YAPI TEKNİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Ofis Asistanı

Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Home Ofis Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız KB TELEKOM için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Home Ofis Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Ofis ve İş Geliştirme Mühendisi

Enerji Üretim ve Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİKÖY KEMERKÖY ELEKTRİK ÜRETİM VE TİCARET A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis ve İş Geliştirme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Ofis Elemanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titan2 İc İçtaş İnşaat A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Kıdemli Teknik Ofis Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Benesta için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Ofis Görevlisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Batı Innovative Logistics için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Ofis Şefi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız VERTRA ÇELİK ENDÜSTRİSİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

13. Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Satış Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AS GRUP için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Satış Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AS GRUP için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Petrol Ofisi Taşıt Tanıma Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rönesans Holding için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

16. Ofis Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Unilever Distribütörü SMB GRUP DONDURMA DAĞITIM.PAZ. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ofis Müdür Yardımcısı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ofis Destek Personeli (Engelli Kadrosu)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Destek Personeli (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

19. Aile Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Tur. İnş. San. Tic A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

20. Kurumsal Satış Temsilcisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız WORLD EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK TİCARET LİMİTED için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Görsel Sunum ve İç Mekan Tasarım Müdürü

Ofis Mbl Mobilya San.Tic.Ltd.Şti için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel Sunum ve İç Mekan Tasarım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Dış Ticaret Uzmanı

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİANOS MOBİLYA A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Lojistik Elemanı (Rusça Bilen)

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TROYKA ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Elemanı (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

24. Asansör Muayene Planlama Sorumlusu

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AND ULUSLARARASI DENETİM VE GÖZETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Muayene Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. İç Mimar / Mimar / Satış

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NUMART MOBİLYA DEKORASYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar / Mimar / Satış arayışımız bulunmaktadır.