1. Hasta Hizmetleri Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reyap Sağlık Hiz.Ltd. Şti.-İSTANBUL ÖZEL REYAP HAS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Hizmetleri Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Hasta Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Hasta Kabul Görevlisi

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL ÜNYE ÇAKIRTEPE HASTANESİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Hasta Bakıcı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROMATEM FİZİK TEDAVİVE ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

5. Hasta Kabul Görevlisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜZEN BİYOLOJİK BİL.ARAŞ.GEL.VE ÜRET.A.Ş için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Hasta Taşıma Görevlisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Taşıma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasta Kabul Yetkilisi- Gece

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Yetkilisi- Gece arayışımız bulunmaktadır.

8. Hasta İlişkileri Sorumlusu

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK 212 BAYRAMPAŞA DİŞ SAĞ.HİZ.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Hasta Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Hasta Kabul Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Hasta Hizmetleri Destek Görevlisi-Kadıköy

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Hizmetleri Destek Görevlisi-Kadıköy arayışımız bulunmaktadır.

12. Hasta Hizmetleri Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Hizmetleri Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasta Yönlendirme & Taşıma Hizmetleri Sorumlusu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yönlendirme & Taşıma Hizmetleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Hasta Danışmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız İSTANBUL CARE SAĞLIK TURİZMİ VE DANIŞMANLIĞI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasta Kayıt Yetkilisi

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMP SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasta Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bahçeci Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kurumsal Satış Temsilcisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız WORLD EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK TİCARET LİMİTED için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Lojistik Elemanı (Rusça Bilen)

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TROYKA ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Elemanı (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

19. Asansör Muayene Planlama Sorumlusu

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AND ULUSLARARASI DENETİM VE GÖZETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Muayene Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Teknik Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REC ULUSLARARASI İNŞAAT YATIRIM SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Temizlik Hizmetleri Şefi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reyap Sağlık Hiz.Ltd. Şti.-İSTANBUL ÖZEL REYAP HAS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı

Çeviri Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BELKADİL ULUSLARARASI DANIŞMANLIK VE YABANCI DİL HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Filo Operasyon Sorumlusu

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖKDENİZ ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞTİCARET LİMİTED ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı

VİP ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Analiz ve Kalite Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AND ULUSLARARASI DENETİM VE GÖZETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Analiz ve Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.