1. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Tokat

BRF Medya Reklam için Tokat bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Tokat arayışımız bulunmaktadır.

2. Merch- Ekip Şefi (Tv Grubu Ankara)

Kayra Grup için Ankara bölgesinde Merch- Ekip Şefi (Tv Grubu Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

3. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Konya

BRF Medya Reklam için Konya bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Konya arayışımız bulunmaktadır.

4. Mutfak Görevlisi

Radyo - TV sektöründe faaliyet gösteren firmamız TV 100 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

6. Reji Personeli

Radyo - TV sektöründe faaliyet gösteren firmamız B.E.R.K RADYO TV YAYINCILIK VE REKLAM TİCARET SAN. A.Ş - LİNE MEDİA GROUP için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reji Personeli arayışımız …

7. Tv Fabrikası Boyahane Formeni

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tv Fabrikası Boyahane Formeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Manavgat

BRF Medya Reklam için Antalya bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Manavgat arayışımız bulunmaktadır.

9. TV Üretim Montaj Operatörü

Arçelik A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak TV Üretim Montaj Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Kayseri

BRF Medya Reklam için Kayseri bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

11. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Antalya

BRF Medya Reklam için Antalya bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

12. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Alanya

BRF Medya Reklam için Antalya bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

13. Tv Elektronik Dizgi Hatları Kalite

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tv Elektronik Dizgi Hatları Kalite arayışımız bulunmaktadır.

14. Video ve Ses Kurgu Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız KADRAJ TV AJANS FİLMMÜZİK YAP.PRODÜK.VEORG.HİZ.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Video ve Ses Kurgu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

DİYANET TV için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.