1. Teknik Ofis Elektrik Mühendisi (E&I)

Gaz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rencons Heavy Industries için Rusya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Elektrik Mühendisi (E&I) arayışımız bulunmaktadır.

2. I&C Engineer (Fresh Engineer)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHANGHAI SHANGDIAN ELEKTRİK ENERJİSİ İŞLETMESİ CO.LTD. MERKEZİ ÇİN ADANA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak I&C Engineer (Fresh Engineer) arayışımız bulunmaktadır.

3. Sörveyör (P&I)

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vitsan Mümessillik ve Müşavirlik A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sörveyör (P&I) arayışımız bulunmaktadır.

4. Quality Control Technician-I&C

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için Rusya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Control Technician-I&C arayışımız bulunmaktadır.

5. Guest Assistant Agent I Misafir İlişkileri Tem.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cullinan Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Guest Assistant Agent I Misafir İlişkileri Tem. arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik I&C Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülsan Holding için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik I&C Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

8. Validasyon Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Validasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mobilya Ustası

B&I Yachts için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

10. Yurt Dışı Üniversite Eğitim Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Üniversite Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Üst Düzey Yönetici Asistanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Ruhsatlandırma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ruhsatlandırma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Dokümantasyon Uzman Yardımcısı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Dokümantasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Güvence Uzman Yardımcısı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Gayrimenkul Danışmanı

TURK CITIZEN GAYRIMENKUL EMLAK VE İNŞAAT LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ILERI DEMIR CELIK DIS TIC. LTD.STI. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Lojistik Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURK ADVISER DANIŞMANLIK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız erenay ileri teknoloji otomotiv ve motosiklet için Trabzon +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. İngilizce Öğretmeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Operasyon Destek Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız medi Turk Medikal Ortopedi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Vardiya Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız I DIA GOLD için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Görevlisi

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Yardımcı Uzman Mimar

B&I Yachts için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Uzman Mimar arayışımız bulunmaktadır.

25. Yurtdışı Eğitim Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.