1. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Uzman Masör Masöz Keseci

FT Lotus Thermal Hotel & SPA Trademark Collection by Wyndham için İzmir bölgesinde Uzman Masör Masöz Keseci arayışımız bulunmaktadır.

3. Vale

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vale arayışımız bulunmaktadır.

4. Mutfak Komisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baia Hotel için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

6. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yaşmak Hotel Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

7. Bartender

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bartender arayışımız bulunmaktadır.

8. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Komi - Çanakkale

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avec Hotel için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Komi - Çanakkale arayışımız bulunmaktadır.

10. Pastahane Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pastahane Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasiyer - Restaurant

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avec Hotel için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Restaurant arayışımız bulunmaktadır.

12. Rezervasyon & Online Satış Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLAS HOTEL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon & Online Satış Şefi arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Müdür Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baia Hotel için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Maliyet Kontrolörü ( Cost Control )

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrolörü ( Cost Control ) arayışımız bulunmaktadır.

18. Restoran Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAT OTEL İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. - XANADU HOTEL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

19. Bar Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAT OTEL İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. - XANADU HOTEL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bar Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

20. Bar Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERİT CRYSTAL COVE HOTEL için Girne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bar Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

21. Front Office Manager

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İbis Hotel Tuzla-İstanbul için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Front Office Manager arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Büro Resepsiyonisti

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Resepsiyonisti arayışımız bulunmaktadır.

23. Palestra Sağlık Kulubü Satış Danışmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız BÜYÜKHANLI KARDEŞLER İNŞAAT TURİZM VE TİCARET A. Ş. İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASİA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Palestra Sağlık Kulubü Satış Danışmanı arayışımız …

24. Gelirler Kontrolörü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gelirler Kontrolörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.