1. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdür Yardımcısı ( Airport AVM )

MR.DIY TURKEY Ev Gereçleri Ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı ( Airport AVM ) arayışımız bulunmaktadır.

4. Part TIME Satış Danışmanı ( Airport Outlet AVM )

Barrels And Oil için İstanbul Avrupa bölgesinde Part TIME Satış Danışmanı ( Airport Outlet AVM ) arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdür Yardımcısı (Izmir Optimum Avm)

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NIKE INC için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı (Izmir Optimum Avm) arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Satış Danışmanı - Airport Outlet

Mudo için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı - Airport Outlet arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı ( Antalya Gazipaşa Airport Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Antalya Gazipaşa Airport Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü ( Antalya Gazipaşa Airport Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü ( Antalya Gazipaşa Airport Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - İstanbul Airport

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUGO BOSS MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Airport arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı (Antalya Gazipaşa Airport AVM)

SUWEN için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Antalya Gazipaşa Airport AVM) arayışımız bulunmaktadır.

11. Shake Shack Vardiya Süpervizörü / İstanbul Airport

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Shake Shack Vardiya Süpervizörü / İstanbul Airport arayışımız bulunmaktadır.

12. Revenue Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Revenue Manager arayışımız bulunmaktadır.

13. Sales and Marketing Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Park Inn By Radisson İstanbul Airport için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Sıhhi Tesisat Teknisyeni

DoubleTree by Hilton İzmir Airport için İzmir bölgesinde Sıhhi Tesisat Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir ata gayrimenkul yatrım ortaklığı için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Garson

DoubleTree by Hilton İzmir Airport için İzmir bölgesinde Garson arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Müdür Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİRCİ TURİSTİK TESİSLER İŞLETMELERİ A.Ş. - EMİR HOTELS - THE XANTHE RESORT&SPA - THE SENSE DE LUXE HOTEL - TUI BLUE SİDE için Antalya bölgesinde …

21. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

22. Rezervasyon Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Şefi arayışımız bulunmaktadır.

23. Bilgi İşlem Uzmanı (IT Specialist)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı (IT Specialist) arayışımız bulunmaktadır.

24. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

25. Vezne Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Elemanı arayışımız bulunmaktadır.