1. Santral Sekreteri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız DUAYEN YAPI KİMYA VE MAKİNA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Santral Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

2. Sekreter

NETWORK OFİS HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

3. Sekreter

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

4. Sekreter

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALCAS METAL SANAYİ A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

5. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Sekreter

Beşbil Özel Eğitim Öğretim İnş. Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şti. için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

8. Sekreter

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etik Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Hiz. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

9. Sekreter

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDEM ÇELİK ENDÜSTRİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

10. Yabancı Hasta Koordinatörü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Hurma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yabancı Hasta Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Sekreter

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DNA ECZA DEPOSU LTD. STİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

12. Sekreter

LEVENT AKGÜN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasta Temsilcisi

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEHBİ KOÇ VAKFI AMERİKAN HASTANESİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Uluslararası Hasta Merkezi Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Hasta Merkezi Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasta Kayıt Kabul Görevlisi (Gece)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKOL BAZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Kabul Görevlisi (Gece) arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasta Kayıt Yetkilisi (Gece)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi (Gece) arayışımız bulunmaktadır.

17. Yabancı Hasta Koordinatörü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENTATUR SAĞLIK HİZMETLERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yabancı Hasta Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Hasta Bakıcı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aileden Biri Evde Bakım Hizm. Merkz. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

19. Sekreter

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAMA ALLIANCE KUMAŞ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

20. Hasta Kabul Yetkilisi-İzmir

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Yetkilisi-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

21. Sekreter

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzman Dr. Mehmet Oğuz için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

22. İdari Sekreter

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özbekoğlu İthalat İhracat İnşaat Taahhüt ve Mühend için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

23. Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICA WORLD SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Hasta Hesapları Uzmanı

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Florence Nightingale Hastaneleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Hesapları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Atık Yönetimi Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS SENTETİK DOKUMA SAN VE TİC A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Atık Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.