1. Üretim Planlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONFORT ÖZEL SAGLIK HIZMETLERI TIBBI MALZ. SAN için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Tıbbi Tanıtım ve Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONFORT ÖZEL SAGLIK HIZMETLERI TIBBI MALZ. SAN için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Tanıtım ve Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Lojistik Uzmanı

ÜZÜMCÜ TIBBI CİH. VEMEDİKAL GAZ SİS.SAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Canias ERP Uzmanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜZÜMCÜ TIBBI CİH. VEMEDİKAL GAZ SİS.SAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Canias ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Servis Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elitcare Lazer Tibbi Cihazlar Makina Savunma Kozmetik Dekrasyon İnşaat ithalat İhracat Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİKOKİM TIBBI VE KİMYEVİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Almanca Bilen Dış Ticaret Yetkiisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Inter Tibbi Malzemeler San. ve Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Dış Ticaret Yetkiisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖROĞLU MEDİKAL TIBBI MALZ.KOZ.İTH.İHR.SAN. VE TİC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.