1. Teknik Servis Ofis Asistanı

Lidya Bilişim Teknoloji Sistemleri için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Teknik Servis Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Servis Görevlisi

DENİZLER MEDİKAL SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Sigorta Teknik Personeli

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alaksoy İnşaat Gıda Yem Turizm Tekstil İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta …

4. Rot Balans Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknik Oto Servis Akaryakıt Turizm San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rot Balans Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Engelli Personel

Gümrük Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler A.Ş için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Personeli

ORBO DIŞ TİC LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

7. Servis Mühendisi (Doğuş Oto Maslak)

DOĞUŞ OTO PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi (Doğuş Oto Maslak) arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Destek Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Autonics Otomasyon Ticaret Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Yönetilen Servis Hizmetleri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetilen Servis Hizmetleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İş Makineleri Servis Teknisyeni

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASCENDUM MAKİNA için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Makineleri Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Personeli

GİZERLER OTO MOTORLU ARAÇLAR PAZ. A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİCARET VE SANAYİ KONTUVARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ - için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Bitki Üretim Saha Personeli

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arifiye Çiçekçilik Fidancılık Tarım Ürünleri San. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bitki Üretim Saha Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. Çay / Kahve Servis Elemanı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORBAY TASARIM MİMARLIK için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay / Kahve Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Ofis Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA MÜHENDİSLİK HİZM.DEK.İNŞ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Personel Özlük İşleri Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız cms iç ve dış ticaret a.ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Özlük İşleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Satış Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TARAKÇIOĞLU MADENİ KAPLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Servis Danışmanı - İzmit

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı - İzmit arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Hizmetler Mühendisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Hizmetler Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Teknik Ressam (Autocad ve Nx CAD Alanında)

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURAKCAN KALIP SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam (Autocad ve Nx CAD Alanında) arayışımız bulunmaktadır.

21. Asansör Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SCHÖN ASANSÖR A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Temizlik Görevlisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSAY TAŞIMACILIK VE PERSONEL HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Kasa Sorumlusu

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSAY TAŞIMACILIK VE PERSONEL HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Akaryakıt Pompacısı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSAY TAŞIMACILIK VE PERSONEL HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt Pompacısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bölge Satış Temsilcisi (İstanbul Avr.)

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Coopervision Turkey Kontakt Lens Tic.Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi (İstanbul Avr.) arayışımız bulunmaktadır.