1. Engelli Personel

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

2. Salon Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız NK EV AKSESUARLARI MOBİLYA GIDA SANAYİ VE TİCERET LTD ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Salon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Personeli

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Adliye İş Takip Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adliye İş Takip Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Servis Personeli

Artıtech Teknoloji için Tüm Türkiye bölgesinde Teknik Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Personeli - Dudullu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Personeli - Dudullu arayışımız bulunmaktadır.

7. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Personel

GÜRSES YEKTA HOMES OTELCİLİK TURİZM İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

9. Oto Lastik Montaj Personeli

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız 43 NOLU SEFERİHİSAR ÜRKMEZ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Bordro ve Puantaj Yetkilisi - Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Puantaj Yetkilisi - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

12. Özlük ve Puantaj Uzmanı - Engelli

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özlük ve Puantaj Uzmanı - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

13. Performans Yönetimi Yetkilisi - Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans Yönetimi Yetkilisi - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

14. Çatalca Bölge Migros Mağaza Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çatalca Bölge Migros Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Paketleme Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DDY Gıda A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Operasyon Destek Personeli

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DESMER GÜVENLİK HİZMETLERİ TİCARET AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Personeli arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Servis Personel

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİBERANT İLETİŞİM HİZMETLERİ İNŞ. TUR. TİC. LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Personel arayışımız bulunmaktadır.

18. Sağlık Personeli

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIS HAIR GÜZELLİK SALONLARI VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık …

19. B.paşa Da Bulunan Site Projemize Güvenlik Personeli Arıyoruz

Candemir Holding için İstanbul Anadolu bölgesinde B.paşa Da Bulunan Site Projemize Güvenlik Personeli Arıyoruz arayışımız bulunmaktadır.

20. İşyeri Sağlık Personeli

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sampa Otomotiv San. Tic. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşyeri Sağlık Personeli arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Destek Personeli

Teknoteks için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Destek Personeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Personeli

Aydınlatma Merkezi için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Personeli

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otel Mövenpick (İzmir) için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oshino Otomotiv Endüstri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.