1. Online Kanallı Yurtiçi Oteller Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CLUB JOLLY TURİZM VE TİCARET A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Kanallı Yurtiçi Oteller Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Terzi (Gelinlik&Abiye)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terzi (Gelinlik&Abiye) arayışımız bulunmaktadır.

3. Çamaşırhane Görevlisi - Divan İstanbul Otel

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çamaşırhane Görevlisi - Divan İstanbul Otel arayışımız bulunmaktadır.

4. Otel Rezervasyon Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLİTUR TEKSTİL TURİZM YATIRIM VE İŞLETMELERİ A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Otel Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Terzi ( Gelinlik )

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANGEL HOUSE TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terzi ( Gelinlik ) arayışımız bulunmaktadır.

7. Terzi - Vakko Couture Zorlu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terzi - Vakko Couture Zorlu arayışımız bulunmaktadır.

8. Mutfak Komisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEVİ TURİZM VE OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ ( Holiday Inn Otel ) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Satış Danışmanı

Inventist Otel&Akademi için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Personeli

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otel Mövenpick (İzmir) için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Elemanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARLA GOLD TURİZM OTEL DIŞ TİCARET AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kat Görevlisi

Öğrenci Yurtları sektöründe faaliyet gösteren firmamız METROPOL YURT İŞL.OTEL TURZ. İNŞ.VE TİC.LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim İşçisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Sıhhi Tesisat Ustası

AQUA OTEL MARMARİS SEMBOL TURİZM VE OTELCİLİK AŞ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sıhhi Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Elektrikçi

AQUA OTEL MARMARİS SEMBOL TURİZM VE OTELCİLİK AŞ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

17. Kat Hizmetleri Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güzel Oteller Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş Swissotel Büyük Efes İzmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Kat Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. Meydancı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

19. Ön Büro Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rodamon turkey Otel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Restoran Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAT OTEL İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. - XANADU HOTEL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

21. Bar Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAT OTEL İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. - XANADU HOTEL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bar Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

22. İnşaat Mühendisi (Trabzon)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

23. Kat Hizmetleri Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAHD OTEL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Satın Alma Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISISAN ISI SANAYİ A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Yurt Müdürü

Öğrenci Yurtları sektöründe faaliyet gösteren firmamız METROPOL YURT İŞL.OTEL TURZ. İNŞ.VE TİC.LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Müdürü arayışımız bulunmaktadır.