1. Aksesuar Takip ve Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite Tekstil Konf. San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Takip ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Güvence Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aster Tekstil San ve Dış Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Veri Giriş Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPO OQO GİYİM TEKSTİL SANAYİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Paketleme Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPO OQO GİYİM TEKSTİL SANAYİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdürü-Osmanbey Metro İstasyon

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPO OQO GİYİM TEKSTİL SANAYİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü-Osmanbey Metro İstasyon arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Görevlisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPO OQO GİYİM TEKSTİL SANAYİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Merchandiser Team Leader

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMF TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. E-Ticaret Depo Personeli

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız COTTONHILL UNDERWEAR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Güvenlik Görevlisi - Suadiye Gizia Brasserie

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizia Moda Tekstil San Ve Dış Tic.Ltd. Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi - Suadiye Gizia Brasserie …

12. Kasa Sorumlusu - Capacity Avm Mağaza

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Home Sweet Home & Kervan Tekstil San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Capacity Avm …

13. İhracat Satış Yöneticisi

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız PELİN TRİKO ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

15. Gerber Operatörleri Arıyoruz

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAYRA GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gerber Operatörleri Arıyoruz arayışımız bulunmaktadır.

16. Ürün Kategori Yöneticisi - Örme/Dokuma Grubu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Damat-Tween için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Kategori Yöneticisi - Örme/Dokuma Grubu arayışımız bulunmaktadır.

17. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

18. Nebim V3 ERP Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gözalan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nebim V3 ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İhracat Müşteri Temsilcisi

Tekstil Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT Trims & Accessories için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Müşteri Temsilcisi / Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi / Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Temsilcisi / Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi / Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

22. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

23. Fabrika Müdürü

Aslanlı Tekstil için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Satış Danışmanı- Maraş Piazza Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jimmy Key Mağazacılık için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı- Maraş Piazza Avm arayışımız bulunmaktadır.

25. Lojistik Depo Operatörü

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Depo Operatörü arayışımız bulunmaktadır.