1. Kayseri Şube Meeter&Greeter

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ING Bank A.Ş. için Kayseri bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kayseri Şube Meeter&Greeter arayışımız bulunmaktadır.

2. Fleet Contact Engineer (Kayseri)

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Continental Türkiye için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fleet Contact Engineer (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdürü - Kayseri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

4. İnşaat Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Soğutma Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota İstif Makineleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Endüstriyel Servisler Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Servisler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Kaporta Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik ve Otomasyon Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik ve Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Boya Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Soğutma Montaj ve Bakım Teknisyeni

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız DORUK SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Montaj ve Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Saha Teknisyeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekiz İletişim Telekomünikasyon ve Bil. Hiz. için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Bakım Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGRAND ELEKTRİK SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Kompozit Üretim Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Volo Kompozit ve Mühendislik ltd. şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kompozit Üretim Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Ameliyathane Teknisyeni - Maslak

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ameliyathane Teknisyeni - Maslak arayışımız bulunmaktadır.

16. Yetkili Servis Teknisyeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetkili Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik Bakım Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız METEKSAN MATBAACILIK VE TEKNİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burda Bebek Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Elektrik Bakım Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Savcan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTTOMAN DIŞ TİCARET VE MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fişekçioğlu Demir Çelik San. Ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Müdürü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Sosyal Medya Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Dış Ticaret Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Formal Alüminyum Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Süpervizör

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Karbon Maden Lojistik San.Tic.A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süpervizör arayışımız bulunmaktadır.