1. Teknik Servis Mühendisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Servis Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPAL AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Servis Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEDİK HOLDİNG A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Servis Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zk Software The Adv.Bfo.Sol. Elk. San. Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ A.Ş için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Servis Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Eleman

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kestane Kaynak Suları İşl. San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Eleman arayışımız bulunmaktadır.

8. Sigorta Teknik Personeli

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HONDA TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Ofis Şefi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPTİMAL PROJE YÖNETİMİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Karabük bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kaporta Ustası

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otto Servis Hizmetleri için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. Servis Danışmanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİRİKİM PETROL ÜRÜNLERİ OTO VE YEDEKPARÇA SAN VE TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Müdür

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Labranda Hotels & Resorts için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Eleman

BEDRİ USTA KEBAP İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Eleman arayışımız bulunmaktadır.

15. İnşaat Teknik Ressamı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akçe İnşaat Ltd Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

16. İnşaat ve Teknik İşler Satın Alma Kıdemli Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat ve Teknik İşler Satın Alma Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Servis Uzmanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Ressam

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çolakoğlu Metalurji A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Bakım Elemanı

Spilos Hotel için Manisa bölgesinde Teknik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Motul Madeni Yağlar Bölge Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİT OTOMOBİL MOTOSİKLET VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ---Volkan Işık Sürüş Teknikleri Eğitim ve Org. Hizm. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

21. Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİT OTOMOBİL MOTOSİKLET VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ---Volkan Işık Sürüş Teknikleri Eğitim ve Org. Hizm. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

22. Motosiklet Yedek Parça Bölge Saha Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİT OTOMOBİL MOTOSİKLET VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ---Volkan Işık Sürüş Teknikleri Eğitim ve Org. Hizm. A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

23. Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Norm Teknik Malzeme Ticaret İnşaat San.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknisyen

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burkut Su Tekniği Cihazları San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknisyen arayışımız bulunmaktadır.

25. İthalat İhracat Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burkut Su Tekniği Cihazları San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.