1. Teknik Ofis Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Yapı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Ressam

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLKE LAZER SAC İŞLEME SANAYİ VE TİCARET ANONİM Şİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Destek Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efectis Era Avrasya Test ve Belgelendirme A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Makine Teknik Ressamı (Şantiye)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Siyahkalem Mühendislik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknik Ressamı (Şantiye) arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Denetim Yönetmeni

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Denetim Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Personel

AQUA SU ARITIMI SAN. TİC. VE MÜHENDİSLİK A.Ş için İstanbul Anadolu bölgesinde Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

8. Ofis Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Op.Dr.Oğuzhan Demirel Kliniği için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Müdür Yardımcısı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız VOYAGE BELEK GOLF&SPA için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Satın Alma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür Yardımcısı | Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Bakım Elemanı (İstanbul)

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Bakım Elemanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ofis Görevlisi (Mutfak ve Resepsiyon)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Görevlisi (Mutfak ve Resepsiyon) arayışımız bulunmaktadır.

17. İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı) arayışımız bulunmaktadır.

18. Kurumsal Sigortalar Teknik Sorumlusu

ÇAĞRI SİGORTA ARACILIK hİZMETLERİ LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Sigortalar Teknik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Satış Yöneticisi

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mega Sensör ve Otomasyon Sistemleri Ticaret ve Limited Şirketi için İstanbul(Asya) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satış Yöneticisi arayışımız …

20. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Rehberlik ve Psikolojik Danışman

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayra Teknik Okulları için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rehberlik ve Psikolojik Danışman arayışımız bulunmaktadır.

23. Makam Şoförü

Ofis / Büro Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DERYA OFİS ÜR. SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Yönetim Kurulu Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknik Alet Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.