1. Quality Leader (Quality Assurance)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sensient Turkey Doğal Maddeler A.Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Leader (Quality Assurance) arayışımız bulunmaktadır.

2. Quality Assurance Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAT FİLTRASYON TEKNOLOJİLERİ AŞ. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Assurance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

3. Quality Assurance Specialist

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Med GMBH için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Assurance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

4. Snr. Quality Assurance & Food Safety Manager

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Snr. Quality Assurance & Food Safety Manager arayışımız bulunmaktadır.

5. Quality Control & Support Specialist/Technician

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Chemetall Sanayi Kimyasalları Ticaret ve Sanayi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control & Support Specialist/Technician arayışımız bulunmaktadır.

6. Ürün Teknoloğu (Garment Technologist)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Teknoloğu (Garment Technologist) arayışımız bulunmaktadır.

7. Process Quality Engineer - Temporary

Candy Hoover Euroasia Ev Gereçleri San. Tic. A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Process Quality Engineer - Temporary arayışımız bulunmaktadır.

8. Quality Engineer - Temporary

Candy Hoover Euroasia Ev Gereçleri San. Tic. A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Quality Engineer - Temporary arayışımız bulunmaktadır.

9. Assurance Advisory Senior

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Assurance Advisory Senior arayışımız bulunmaktadır.

10. Assurance Advisory Manager

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Assurance Advisory Manager arayışımız bulunmaktadır.

11. Quality Control Leader

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Albaksan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Leader arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik I&C Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülsan Holding için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik I&C Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Güvence Uzmanı/Quality Assurance Specialist

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMCİLER GÜVEN METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzmanı/Quality Assurance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

14. Customer Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

15. Quality Control Specialist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARNER AS İSTANBUL İRTİBAT BÜROSU için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Specialist arayışımız bulunmaktadır.

16. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

17. Fragrance Quality Control Executive

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seluz Fragrance & Flavor için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Fragrance Quality Control Executive arayışımız bulunmaktadır.

18. Quality Control Chief

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Chief arayışımız bulunmaktadır.

19. Quality Control Engineer (Electronic Related)

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TCI Aircraft Interiors için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Control Engineer (Electronic Related) arayışımız bulunmaktadır.

20. Bus. Continuity, Process&Quality Mgmt.Asst.Manager

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zurich Sigorta A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Bus. Continuity, Process&Quality Mgmt.Asst.Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı

Çeviri Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BELKADİL ULUSLARARASI DANIŞMANLIK VE YABANCI DİL HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Supplier Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supplier Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Görevlisi

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Yardımcı Uzman Mimar

B&I Yachts için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Uzman Mimar arayışımız bulunmaktadır.

25. Yurtdışı Eğitim Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.