1. Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. RF Mikrodalga Tasarım Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAVRONİK ELEKTRONİKSANAYİ VE TİC.A.Ş. için Eskişehir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak RF Mikrodalga Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Grafik Tasarım Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Tasarım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız VOESTALPİNE KARDEMİRDEMİRYOLU SİSTEMLERİSAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Tasarım Asistanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kinzi Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalıp Tasarım Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜKAY TARIM MAKİNALARI PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Grafik Tasarım Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DSL Grup İçecek San.ve Tic.A.ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Endüstriyel Tasarım Uzmanı

Cetaş Kuyumculuk İml. İhr. İth. ve Dan. Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Web Tasarım Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASB Cam Kapı için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mekanik Tasarım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız STS ELK.PAZ.TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Tasarım Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serapool Porselen için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. 3D Tasarım ve Uygulama Mimarı

ARGE YAPI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 3D Tasarım ve Uygulama Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

13. Grafik Tasarım Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TALYA BİTKİSEL ÜRÜNLER TİCARET VE SANAYİ A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Grafik Tasarım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVRO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Tasarım Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTINBİLEK MAKİNA İNŞ.SAN.VE TİC A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Makine Tasarım Proje Yöneticisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Başar Kimya Makina ve Kalıp Sanayi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Tasarım Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Grafik Tasarım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Fashion Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Grafik Tasarım Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karali Çay San. Tic. Gıda Paz. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Grafik Tasarım Uzmanı

Basım - Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamız KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Grafik Tasarım Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİNOZ KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Yetkilisi

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ONE RX PROJE YÖNETİM TASARIM VE ÜRETİM LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İdari İşler Elemanı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Ofis Mühendisi

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of Istanbul

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BK MARKA MAĞAZACILIK TASARIM DANIŞMANLIK SANAYİ V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of Istanbul arayışımız bulunmaktadır.