1. Tasarım Mimarı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA MÜHENDİSLİK HİZM.DEK.İNŞ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

2. Grafik Tasarım Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız TATKO LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Sosyal Medya, Grafik ve Web Tasarım Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAINT DE LUMIERE için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya, Grafik ve Web Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Grafik Tasarım Uzmanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INVENTIST SPOR EĞİTİM TURİZM İŞLETMELERİ TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Tasarım Müdürü

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDO ENERJİ SAN. TİC. A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Kıdemli Grafik Tasarım Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loris Parfüm için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Tasarım Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Tasarım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EXON YAZILIM ROBOTİK OTOMASYON VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Grafik Tasarım Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAR için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Grafik Tasarım Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Grafik Tasarım Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honest Kahve A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. E-Ticaret Grafik Tasarım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Damat-Tween için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Moda Tasarım Asistanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEG DESIGN TEKSTİL VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Moda Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Animasyon ve Görsel Tasarım Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GGM Gastro için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Animasyon ve Görsel Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Tasarım Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Almodo Altunlar Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Tasarım Mühendisi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKBAKIR BAKIR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Tasarım - Simülasyon Mühendisi

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Göktekin Enerji için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım - Simülasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Grafik Tasarım Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇILGIN PİKSELLER BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Tasarım Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAN CNC TAKIM TEZGAHLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMTEK İLERİ MALZEMELER VE TEKNOLOJİLER ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Görsel Düzenleme / Sunum / Tasarım Uzmanı (Edirne)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENDER GİYİM TİC.A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel Düzenleme / Sunum / Tasarım Uzmanı (Edirne) arayışımız bulunmaktadır.

22. Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aura Design Studio Tasarım Mimarlık Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

23. Planlama Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOGO TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bulaşıkhane Şef Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız NG Tasarım Otelcilik ve Turizm A.Ş. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkhane Şef Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Başvuru

Mücevherat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kismet Tasarim için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.