1. Müşteri Hizmetleri Takım Lideri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Happy İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +66 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Sorumlusu

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Servis Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bishy Payment Systems için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

6. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Odak Kodlama Sistemleri San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

7. Yayın Teknolojileri Takım Üyesi

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACUN MEDYA PRODÜKSİYON VE REKLAM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yayın Teknolojileri Takım Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

8. Aydın Mağaza Takım Arkadaşları

Tamer Tanca için Aydın bölgesinde Aydın Mağaza Takım Arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Bursa

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Bursa arayışımız bulunmaktadır.

10. Takım Lideri / Kütahya Tavşanlı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Kütahya Tavşanlı arayışımız bulunmaktadır.

11. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

12. Takım Lideri / Metrogarden

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Metrogarden arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Takım Lideri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

14. Fabrika Merkez Servis Takım Lideri

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Merkez Servis Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

15. Takım Lideri / Kızıltoprak

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Kızıltoprak arayışımız bulunmaktadır.

16. Takım Lideri - Anadolu Yakası

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri - Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Takım Lideri - Antalya Terracity

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mediamarkt Türkiye için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Takım Lideri - Antalya Terracity arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Takım Arkadaşları (Adana)

Tamer Tanca için Adana bölgesinde Mağaza Takım Arkadaşları (Adana) arayışımız bulunmaktadır.

19. Yiyecek İçecek Takım Lideri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SWOT HOSPITALITY RESTORAN A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yiyecek İçecek Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

20. Takım Lideri / Bostancı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Bostancı arayışımız bulunmaktadır.

21. Sevkiyat Şoförü

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gühring Takım San.ve Tic.Ltd.Şti için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Uzmanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gühring Takım San.ve Tic.Ltd.Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. CNC Freze Tezgah Elemanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız nanotech kesici takım mak.san.tic ltd şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Tezgah Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Mühendisi

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Makina Ve Otomasyon Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Meydancı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız nanotech kesici takım mak.san.tic ltd şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.