1. Sürücü Kurye (Eskişehir)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürücü Kurye (Eskişehir) arayışımız bulunmaktadır.

2. Sürücü Kurye- Çerkezköy

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Sürücü Kurye- Çerkezköy arayışımız bulunmaktadır.

3. Kurye - Tekirdağ/ Çorlu

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Kurye - Tekirdağ/ Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

4. Sürücü Kurye- İstanbul - Silivri (Çantaköy)

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Sürücü Kurye- İstanbul - Silivri (Çantaköy) arayışımız bulunmaktadır.

5. Sürücü Kurye- Isparta

MNG Kargo için Isparta bölgesinde Sürücü Kurye- Isparta arayışımız bulunmaktadır.

6. Kundenbetreuung Inbound (Izmir)

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenbetreuung Inbound (Izmir) arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurye-İnegöl

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye-İnegöl arayışımız bulunmaktadır.

8. Kurye - İstanbul / Avcılar

MNG Kargo için İstanbul Avrupa bölgesinde Kurye - İstanbul / Avcılar arayışımız bulunmaktadır.

9. Kurye-Dağıtım Elemanı/Kestel

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye-Dağıtım Elemanı/Kestel arayışımız bulunmaktadır.

10. Recruiter / Almanca Bilen İşe Alım Uzmanı - Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Recruiter / Almanca Bilen İşe Alım Uzmanı - Izmir arayışımız bulunmaktadır.

11. Sürücü Kurye- Kayseri

MNG Kargo için Kayseri bölgesinde Sürücü Kurye- Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

12. Sürücü Kurye- Niğde

MNG Kargo için Niğde bölgesinde Sürücü Kurye- Niğde arayışımız bulunmaktadır.

13. Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat) arayışımız bulunmaktadır.

14. Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı (Akdeniz)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı (Akdeniz) arayışımız bulunmaktadır.

15. Receptionist

Swissôtel Büyük Efes, Izmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Receptionist arayışımız bulunmaktadır.

16. Şube Müdürü / Aydın

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü / Aydın arayışımız bulunmaktadır.

17. Yatırımlar Sorumlusu (İnşaat/Makina Teknikeri)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımlar Sorumlusu (İnşaat/Makina Teknikeri) arayışımız bulunmaktadır.

18. Şube Müdürü - Kayseri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

19. Yaşar Şube Şube Yöneticisi

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yaşar Şube Şube Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Eskisanayi Acente Yöneticisi

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eskisanayi Acente Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Eskisanayi Acente Yöneticisi

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eskisanayi Acente Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Veri Giriş Elemanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Azim Kargo için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kargo Şube Sorumlusu (İstanbul/Beyoğlu)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Sorumlusu (İstanbul/Beyoğlu) arayışımız bulunmaktadır.

25. Mali İşler ve İK Sorumlusu / İkitelli

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler ve İK Sorumlusu / İkitelli arayışımız bulunmaktadır.