1. Sulama Sistemleri Ustası

İLK MEGA TARIM TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sulama Sistemleri Ustası arayışımız bulunmaktadır.

2. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asteknik Isıtma Sistemleri Ltd.Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Personel Servis Şoförü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. İthalat İhracat Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baysu Arıtma Sistemleri İnş.Taah.Sanayi Tic.Ltd.Şt için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Makam Şoförü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURCOM İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. SAP Ana Veri Uzmanı

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhr. ve İth. A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SAP Ana Veri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Sac Metal Üretim Mühendisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Okuman Medikal Sistemler A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sac Metal Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı

Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için Tüm Türkiye bölgesinde Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Teknisyeni

Taşıma Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ake Asansör Malzemeleri Paz. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Mamul Depo Elemanı

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mamul Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Makine Mühendisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SU BİYOMEDİKAL SİSTEMLER VE SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Rf/If Test Technician

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rf/If Test Technician arayışımız bulunmaktadır.

13. Radar System Engineer

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Radar System Engineer arayışımız bulunmaktadır.

14. Electromechanical Technician

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Electromechanical Technician arayışımız bulunmaktadır.

15. Radar and Software Engineer

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Radar and Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

16. Periyodik Kontrol Muayene Personeli

Ölçü ve Kontrol Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilgelab İş Hijyeni Test Analiz Ve Ölçüm Laboratuarı Dan.San. Ve Tic. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Periyodik Kontrol …

17. Elektrik Elektronik Mühendisi

Konelsis Kontrol Elektronik Sistemleri için Ankara bölgesinde Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Bilgi İşlem (IT)/ Grafik Tasarım Elemanı

Konelsis Kontrol Elektronik Sistemleri için Ankara bölgesinde Bilgi İşlem (IT)/ Grafik Tasarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı

Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için Tüm Türkiye bölgesinde Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Satış Uzmanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSİBER GÜVENLİK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Proje Destek Mühendisi (Teknik Servis Personeli)

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Destek Mühendisi (Teknik Servis Personeli) arayışımız bulunmaktadır.

22. Aktif Satış Sorumlusu

Ölçü ve Kontrol Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gama Ölçüm Teknolojileri Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Makam Şoförü

İN SU PROJE YAPI A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Full Stack Developer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Proline Bilişim Sistemleri ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Full Stack Developer arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.