1. Proje İSG Koordinatörü (Belirli Süreli)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ETKİN İŞGÜCÜ VE İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Proje İSG Koordinatörü (Belirli Süreli) arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Proje Çizimcisi

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADA ERKE MÜHENDİSLİK ELK. MAK. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Proje Çizimcisi arayışımız …

3. Proje Mühendisi

Mağdenli Nakliyat ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Proje Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oto Çığ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERTUNÇ ÖZCAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Mimari Proje ve Saha Sorumlusu

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Proje ve Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Volber Pazarlama Taahhüt İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Proje Tasarım Mühendisi

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Proje Amiri

Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Amiri arayışımız bulunmaktadır.

10. Proje Koordinasyon Mimarı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET HARUN AĞRALI VE BÜNYAMİN SARI ADİ ORT. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Koordinasyon Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mekanik Tesisat Şefi

Mekanik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız TME PROJE MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Şefi arayışımız bulunmaktadır.

12. Proje Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dap Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız HERVİN DIŞ TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. İnşaat Kontrol Amiri

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Kontrol Amiri arayışımız bulunmaktadır.

15. Jcb Operatörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jcb Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Bobcat Operatörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bobcat Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. İnşaat Saha Formeni

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Saha Formeni arayışımız bulunmaktadır.

18. İnce İşler Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnce İşler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Koçtaş Fix Sezonluk Müşteri Danışmanı (İzmir Buca)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Koçtaş Fix Sezonluk Müşteri Danışmanı (İzmir Buca) arayışımız bulunmaktadır.

20. İnşaat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATR YAPI PROJE SAN. VE TİC. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Kontrol Elemanı

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAYGIN PROJE MÜT.MİM.MÜH.İNŞ.PAZ.SAN LTD ŞTİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. İç Mimar

Bahçe Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGNO TASATIM PROJE UYGULAMA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

23. Uzun Dönem Stajyer

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. için Samsun +4 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

24. Sinyalizasyon Bakım Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Sinyalizasyon Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Jumbo- İstanbul Optimum-Dönemsel Satış Temsilcisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Jumbo- İstanbul Optimum-Dönemsel Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.