1. Workflow Management Trainee

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Workflow Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

2. Yeo Management Trainee

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeo Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

3. Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. Export Sales Support Assistant

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İREKS GIDA SAN.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Support Assistant arayışımız bulunmaktadır.

5. Export Sales Support Specialist (Emerging Market)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Support Specialist (Emerging Market) arayışımız bulunmaktadır.

6. Sales Associate -Tommy Hilfiger Aydın Söke

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tommy Hilfiger Marka Dağıtım ve Ticaret A.Ş. için Aydın bölgesinde Part-Time olarak çalışacak Sales Associate -Tommy Hilfiger Aydın Söke arayışımız bulunmaktadır.

7. Technical Inside Sales Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cefip Makina End. Ürünler Dış. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Technical Inside Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Customer Experience Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Experience Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. Technical Sales Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Sales Support Specialist

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LeasePlan Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Rd Sales Account Manager

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız FANUC TURKEY ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rd Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

12. Technical Risk Management Master Student Project

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için Tekirdağ bölgesinde Periodical olarak çalışacak Technical Risk Management Master Student Project arayışımız bulunmaktadır.

13. Sales Growth Implementer ( Konya)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Shell Petrol A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Growth Implementer ( Konya) arayışımız bulunmaktadır.

14. Sales Growth Implementer ( Erzurum)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Shell Petrol A.Ş için Erzurum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Growth Implementer ( Erzurum) arayışımız bulunmaktadır.

15. Fragrance Sales Support Specialist

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seluz Fragrance & Flavor için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fragrance Sales Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

16. Active Sales Manager

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enermak Enerji Mak ve İnş San. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Active Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜPRAG METAL MADENCİLİK SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Uşak +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı …

18. HVAC Sales Manager

JOHNSON CONTROLS için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak HVAC Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

19. Sistem Uzman Yardımcısı Yetiştirme Programı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilge Adam için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sistem Uzman Yardımcısı Yetiştirme Programı arayışımız bulunmaktadır.

20. Domestic Debt & Receivable Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Domestic Debt & Receivable Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

21. Compliance Management Master Expert

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Compliance Management Master Expert arayışımız bulunmaktadır.

22. Senior E-Commerce Sales Specialist

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLİD MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior E-Commerce Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

23. Tavuk Dünyası Lezzet Ustaları Staj Programı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tavuk Dünyası Lezzet …

24. Director Of Sales

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Director Of Sales arayışımız bulunmaktadır.

25. Bussiness Continuity Management Expert

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bussiness Continuity Management Expert arayışımız bulunmaktadır.