1. Dijital Pazarlama Stajyeri

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLDEN PLANET KUYUMCULUK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

2. IT Stajyeri - HD Holding

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD RESTAURANT İŞLETMELERİ GIDA TURİZM İNŞAAT TİC.VE SAN.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak IT Stajyeri - HD Holding arayışımız …

3. Muhasebe Stajyeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİOTREND ÇEVRE VE ENERJİ YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

4. İdari İşler Stajyeri

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İdari İşler Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMPO METAL AKSESUARSANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İhracat Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

6. İnsan Kaynakları Stajyeri

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atabay Kimya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Stajyer

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Cert Belgelendirme Gözetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Uzun Dönem IT Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem IT Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. İnsan Kaynakları Stajyeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız İpragaz A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Calzedonia Tk Dış Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Uzun Dönem Stajyer

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venkava Ventil ve Buhar Kapanı San.ve Tic.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

12. Stajyer Müdür - Ankara Polatlı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız McDonald's için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Müdür - Ankara Polatlı arayışımız bulunmaktadır.

13. Uzun Dönem Stajyer

Çanakcılar Seramik San ve Tic. AŞ için İstanbul(Asya), Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

14. Stajyer Makine Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SRP SADID OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Stajyer Mühendis / Elektronik Kalite Birimi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Mühendis / Elektronik Kalite Birimi arayışımız bulunmaktadır.

16. Kiralama Stajyeri

Madame Coco için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Kiralama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

19. Concept-Pazarlama & Kurumsal İletişim Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUDO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Concept-Pazarlama & Kurumsal İletişim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Stajyer Avukat

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AV. İBRAHİM ESAD SARI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

21. Kiralama Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kiralama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Yataş Grup Uzun Dönem Stajyer Mühendis-Kayseri

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yataş Grup Uzun Dönem Stajyer Mühendis-Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

23. Stajyer Öğrenci

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız WİSH CAR RENTAL için İstanbul(Asya) +4 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Stajyer Öğrenci arayışımız bulunmaktadır.

24. Tedarik Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Stajyeri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.