1. Mali İşler Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Segment Denetim Mali Müşavirlik Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Mali İşler Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Mali Müşavir

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNS ALÜMİNYUM ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

5. Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Mali ve İdari İşler Direktörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKİP İKLİMLENDİRME TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali ve İdari İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Mali İşler Direktörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Mali İşler Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Mali İşler Direktörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız LaborLab İnsan Kaynakları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Mali ve İdari İşler Direktörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali ve İdari İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Mali İşler Müdürü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KINIK MADEN SULARI ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Mali İşler Sorumlusu (Ankara)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Sorumlusu (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

13. Internal Audit Senior Auditor

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Audit Senior Auditor arayışımız bulunmaktadır.

14. Financial Accounting & Tax Compliance Assistant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grant Thornton Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Financial Accounting & Tax Compliance Assistant arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Satış Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özcan Altın-Özcanlar Kuruyemiş için Mersin bölgesinde Serbest olarak çalışacak Mağaza Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM GLOBAL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Pazarlama Danışmanı

Epa Bağlıca için Ankara bölgesinde Serbest olarak çalışacak Satış Pazarlama Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Satış Uzmanı

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİLVER PHARMA ECZA DEPOSU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı …

19. Bellboy

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYKAÇ OTELCILIK VE TURIZM TICARET ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bellboy arayışımız bulunmaktadır.

20. Vergi Denetçisi

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROMESA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Denetçisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Sonrası Hizmetler Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELECTROLUX PROFESYONEL DAYANIKLI TÜKETIM MAMÜLLERI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Müşteri Temsilcisi

VERA GRUP TEKSTIL SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Trabzon Reklamcı Stajyer İlanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sardunya Reklam için Trabzon bölgesinde Serbest olarak çalışacak Trabzon Reklamcı Stajyer İlanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Gayrimenkul Danışmanı Bursa

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOVO EMLAK DANIŞMANLIĞI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı Bursa arayışımız bulunmaktadır.

25. Bölge İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı-Konya

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı-Konya arayışımız bulunmaktadır.