1. Sevkiyat Şoförü - Mersin

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü - Mersin arayışımız bulunmaktadır.

2. Sevkiyat Şoförü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rayon Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Sevkiyat Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özgün Zeytin Zeytinyağı A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Sevkiyat Planlama Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK-AY GIDA MÜHENDİSLİK İNŞ.TUR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞT için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız HACI HAYRULLAH NEBİOĞLU OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Ve Sevkiyat Elemanı

Tirio Kimya için İstanbul Anadolu bölgesinde Üretim Ve Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Sevkiyat Görevlisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Disera Tıbbi Malz. Lojistik San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Sevkiyat Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CLIMBER B.C. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Sevkiyat ve Operasyon Uzman/Uzman Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tiryaki Holding A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat ve Operasyon Uzman/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

10. Sevkiyat Personeli

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnterkan Sanayi Malzemeleri Üretim ve Pazarlama An için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Araçlı Sevkiyat Personeli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş için İstanbul (Tümü) +11 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araçlı Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Sevkiyat Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Holding için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Sevkiyat Şoförü

Catering sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELİF GIDA YEMEK FAB. SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo - Sevkiyat Elemanı

İdil Baby için İstanbul Anadolu bölgesinde Depo - Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Sevkiyat Elemanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo ve Sevkiyat Sorumlusu

ARCHON DEFENSE SAVUNMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Sevkiyat ve Üretim Planlama Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENFEMED için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat ve Üretim Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Operasyon ve Sevkiyat Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖNDER SÖKEN DYNOBİL OTO EKSPERTİZ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Operasyon ve Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Sevkiyat Şoförü

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız SDS SATIŞ DESTEK SİSTEMLERİ PAZ.VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Sevkiyat Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doka Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Sevkiyat Şoförü

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gühring Takım San.ve Tic.Ltd.Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Sevkiyat Şoförü

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız SDS SATIŞ DESTEK SİSTEMLERİ PAZ.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Sevkiyat Şoförü

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koppert Biyolojik Mücadele ve Polinasyon Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Sevkiyat ve Montaj Elemanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZDOĞAN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TAAHHÜT MOBİLYA İMALAT SANAYİ ELEKTRONİK EŞYA TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat …

25. Depo Sevkiyat Şoförü -Aker Mağazacılık (İkitelli)

Aker Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Sevkiyat Şoförü -Aker Mağazacılık (İkitelli) arayışımız bulunmaktadır.