1. Teknik Servis Mühendisi

BİYOFEN KURUMSAL LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Servis Mühendisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Servis Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPAL AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HONDA TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kaporta Ustası

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otto Servis Hizmetleri için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Danışmanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİRİKİM PETROL ÜRÜNLERİ OTO VE YEDEKPARÇA SAN VE TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Servis Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEDİK HOLDİNG A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Servis Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zk Software The Adv.Bfo.Sol. Elk. San. Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Uzmanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ A.Ş için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Servis Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Servis Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSİ GÜÇ SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasar Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HONDA TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPECTRUM GİRİŞİMCİLİK YATIRIMCILIK YAZILIM DANIŞMANLIK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Servis Elemanı Vakko L'atelier İstinye Park

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Elemanı Vakko L'atelier İstinye Park arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Servis Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Scania Gemi Makineleri Servis Personeli

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Margen Kara ve Deniz Makinaları Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Scania Gemi Makineleri Servis Personeli arayışımız …

18. Otokoç Eskişehir Ford - Servis Resepsiyonisti

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Eskişehir Ford - Servis Resepsiyonisti arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Servis Elemanı

Max Ups Enerji için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Servis Elemanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Forklift Servis Teknisyeni (Mersin)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makliftsan İş Makinaları için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Mersin) arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Servis Elemanı

ALKANLAR BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özaydın Otomotiv Servis San. ve Tic A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Rüzgar Türbini Kompozit Kanat Teknisyeni

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BNS TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE TİCARET LTD ŞTİ için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rüzgar Türbini Kompozit Kanat Teknisyeni arayışımız …

25. Satış Danışmanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERMAT MOTORLU ARAÇLAR VE TARIM.ÜR.SAN.TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.