1. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMMM TURAN AYDIN için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bordro Uzman Yardımcısı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Platin SMMM Ltd. Şti - Platin Personel Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Kıdemli Bordro Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Platin SMMM Ltd. Şti - Platin Personel Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız UHY Uzman Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Dene için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Mali İşler Direktörü (Cfo)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Direktörü (Cfo) arayışımız bulunmaktadır.

6. Mali İşler Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TDV Eğitim Yatırım Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Mali İşler Uzman Yardımcısı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hobim Arşivleme ve Basım Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Bölge Mali İşler Uzman Yardımcısı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Mali İşler Uzman Yardımcısı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

9. Mali İşler Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMSUN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Mali İşler Uzman Yardımcısı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız FS Dış Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mali İşler Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metamin Mümessillik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Yeminli Mali Müşavir

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız RT Enerji Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeminli Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

13. Mali İşler Uzmanı (Sap)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saya Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı (Sap) arayışımız bulunmaktadır.

14. Gizli Müşteri

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RONİ DANIŞMANLIK PAZARLAMA VE PİYASA ARAŞTIRMA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gizli Müşteri arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız INT MÜŞAVİRLİK & DENETİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİSEM için Adana bölgesinde Serbest olarak çalışacak Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kıdemli Vergi Denetim Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Vergi Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Denetim Müdürü

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Auditor

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Auditor arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Internal Service Sales Coordinator

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gram Equipment Makina San. Tic. Ltd. Şti - Ege Serbest Bölgesi Şubesi için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Service Sales Coordinator …

22. Muhasebe Uzman

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sait Beşir için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman arayışımız bulunmaktadır.

23. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MONATALYA GAYRİMENKUL REKLAM İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Vergi Denetçisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arda Bağımsız Denetim Dan. Ve Yeminli Mali Müş. Aş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Denetçisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Junior Accountant - Work With Start Ups

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bobs Bookkeepers için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Junior Accountant - Work With Start Ups arayışımız bulunmaktadır.