1. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü

DİZELMAR OTOMOTİV için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Anketör (Almanca Bilenler) / Deutsch / Almanca

Liljeberg Uluslararası Araştırma Dan.Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Anketör (Almanca Bilenler) / Deutsch / Almanca arayışımız bulunmaktadır.

3. Hammadde Satın Alma Yöneticisi

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fmc için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hammadde Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Satın Alma Kıdemli Uzmanı

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eminevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu

UNİQUE TECH MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Satın Alma Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUNKAYA GRUP için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elsisan Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Test ve Devreye Alma Uzmanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız INCOMA MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test ve Devreye Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Almanca Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKYANUS KOLEJLERİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma ve Satış Operasyon Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mikrodev Bilişim Yazılım Elektronik San.Tic.LTD.ŞT için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Satış Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENMAR YAPI ÜRÜNLERİ DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satın Alma Asistanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖREN GRUP İNŞAAT YAPI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Holiday Assistant Temsilcisi (Almanca - İngilizce)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAXX ROYAL RESORTS & VOYAGE HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Holiday Assistant Temsilcisi (Almanca - İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnterlink İthalat İhracat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Dil Bilen Satış Uzmanı- İstanbul Avrupa

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Dil Bilen Satış Uzmanı- İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Uzmanı

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMA İSTANBUL EĞLENCE PARKI TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Sorumlusu

Kapı - Pencere Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATROGA İNŞAAT SANAYİ A.Ş için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Satın Alma Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASVET MEDİKAL YAZILIM SAĞLIK HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Rusça ve İngilizce Bilen Sağlık Turizmi Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tolerance Gayrimenkul Yat İns Ltd Şti için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça ve İngilizce Bilen Sağlık Turizmi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hattuşa Vacation Thermal Club Erzin için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Lojistik Elemanı (Rusça Bilen)

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TROYKA ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Elemanı (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

24. Almanca Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Satın Alma Elemanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız turanlar yapı için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.