1. İhracat Satış Sorumlusu

BLUENITY için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Şantiye Yönetim Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erka Konsept İnşaat San ve Tic Lti Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Yönetim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Üretim Sorumlusu

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Araç Teslimat Sorumlusu

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Aktif Satış Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2a Toplu Yemek ltd.şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. İnsan Kaynakları Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bereket İlaç Kozmetik San. ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Ön Muhasebe Sorumlusu

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Bilgi Teknolojileri Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hacı İsmailoğlu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Influencer Marketing ve Acente Süreç Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMP SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Influencer Marketing ve Acente Süreç Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. İhracat Operasyon Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hafız Mustafa 1864 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Yurtdışı Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMH AĞIZ VE DİŞ SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. İhracat Bölge Satış Sorumlusu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARSAN HOLDİNG için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Bölge Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. İhracat Operasyon Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özge Plastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Tıbbi Tanıtım ve Satış Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cranial Tedavi Merkezi LTD. ŞTİ. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Tanıtım ve Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Bölge Sorumlusu

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAZE ÇİÇEK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Finans Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RÜZGAR POİNT YAPI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Bölge Sorumlusu

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NUXE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Vardiya Sorumlusu

Aynen Eldiven Tekstil Konfeksiyon San. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. İşe Alım Sorumlusu

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL DERS ALANI YAZILIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. İhracat Sorumlusu

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aerofa Aerosol Dolum San. Tic. Aş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tanrıkulu Kauçuk ve Döküm Sanayi ve Tic. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu

UNİQUE TECH MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Dış Ticaret Sorumlusu

Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETAŞ AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.