1. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Havelsan Teknoloji Radar (HTR) için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Proje Satış Pazarlama Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayalar Endüstriyel Mutfak San.Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Pazarlama Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&P PARFÜMÜM A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış ve Pazarlama Yöneticisi

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. HALK GYO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kormetal Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Yurtiçi ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAVİNYA MODERN KOLTUK MOBİLYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama …

7. Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Norm Teknik Malzeme Ticaret İnşaat San.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Trio Deniz Araçları Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksüt Kaynak Su Sanayi ve Ticaret AŞ için Aydın +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

13. Paketleme Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETEKÇİ GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Müşteri Hizmetleri Elemanı

VARLI GRUP SU ARITMA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Dış Ticaret Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mars Endüstriyel Mutfak Ürünleri Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Merkez Danışma Görevlisi

Mapp Pazarlama için İstanbul Anadolu bölgesinde Genel Merkez Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alterna Gıda Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdürü ( Galataport Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü ( Galataport Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

19. Dönemsel Satış Danışmanı (Göztepe Optimum)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dönemsel Satış Danışmanı (Göztepe Optimum) arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Sorumlusu

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yasemin Global Dekorasyon pazarlama Ticaret Limited Şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı ( Hilltown Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Hilltown Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı ( Buyaka Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Buyaka Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Temsilcisi- Balıkesir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Balıkesir arayışımız bulunmaktadır.

24. Meydancı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alterna Gıda Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

25. Jr. Video Editor

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEK TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Jr. Video Editor arayışımız bulunmaktadır.