1. Depo Asistanı - Vakko Outlet Airport

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı - Vakko Outlet Airport arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Vakko Outlet Starcity

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO Tekstil ve Hazır Giyim San. İşl. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vakko Outlet Starcity arayışımız bulunmaktadır.

3. Servis Elemanı Vakko L'atelier İstinye Park

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Elemanı Vakko L'atelier İstinye Park arayışımız bulunmaktadır.

4. Dönemsel Satış Danışmanı - Vakko Bistrot Akasya

Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Dönemsel Satış Danışmanı - Vakko Bistrot Akasya arayışımız bulunmaktadır.

5. Üretim ve Ürün Takip Yöneticisi- Vakko Gıda Üretim

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Ürün Takip Yöneticisi- Vakko Gıda Üretim arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı-Vakko Suadiye

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-Vakko Suadiye arayışımız bulunmaktadır.

7. Kasa Asistanı - Vakko Suadiye

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Asistanı - Vakko Suadiye arayışımız bulunmaktadır.

8. Boyner Deposite Outlet Genel Başvuru

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyner Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyner Deposite Outlet Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Satış Danışmanı - Optimum Outlet Avm

Çiçek Retail Group için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı - Optimum Outlet Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Gazipaşa Airport Avm - Mağaza Yöneticileri

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazipaşa Airport Avm - Mağaza Yöneticileri arayışımız bulunmaktadır.

11. Gazipaşa Airport - Satış Danışmanları

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için Antalya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Gazipaşa Airport - Satış Danışmanları arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı - İstanbul Airport AVM

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Airport AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı ( 212 Outlet Avm )

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( 212 Outlet Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı ( 212 Outlet AVM )

SUWEN için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı ( 212 Outlet AVM ) arayışımız bulunmaktadır.

15. Alanya Gazipaşa Airport Avm - Mağaza Yöneticileri

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Gazipaşa Airport Avm - Mağaza Yöneticileri arayışımız bulunmaktadır.

16. Alanya Gazipaşa Airport - Satış Danışmanları

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için Antalya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Alanya Gazipaşa Airport - Satış Danışmanları arayışımız bulunmaktadır.

17. İzmit Outlet Center-Mağaza Satış Danışmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OLKA SPOR MALZEMELERİ TİCARET A. Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmit Outlet Center-Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Satış Danışmanı Reeder Vega Outlet Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Reeder Vega Outlet Avm arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı - Bolu Highway Outlet

Boyner Büyük Mağazacılık için Bolu bölgesinde Satış Danışmanı - Bolu Highway Outlet arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı - Bolu Highway Outlet

Boyner Büyük Mağazacılık için Bolu bölgesinde Satış Danışmanı - Bolu Highway Outlet arayışımız bulunmaktadır.

21. Prova Mankeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Prova Mankeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Servis Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Danışmanı - Vakkorama Akasya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vakkorama Akasya arayışımız bulunmaktadır.

24. Eşarp Kenar Dikiş Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eşarp Kenar Dikiş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Pasta Şefi - Vanilla Rococo Etiler

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pasta Şefi - Vanilla Rococo Etiler arayışımız bulunmaktadır.