1. Otokoç Otomotiv - Satış Koordinasyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Otomotiv - Satış Koordinasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Dış Ticaret Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fame Otomotiv Döküm Mak. San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Ressam

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sab Otomotiv Yedek Parça Metal Makina San.ve Tic.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

4. Makine Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sab Otomotiv Yedek Parça Metal Makina San.ve Tic.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalıp Tasarım Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sab Otomotiv Yedek Parça Metal Makina San.ve Tic.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Tasarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Danışmanı/ Hasar Uzmanı / Garanti Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kılıçlar Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı/ Hasar Uzmanı / Garanti Uzmanı arayışımız …

7. Yedek Parça Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kılıçlar Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Genel Müdür Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOJEN OTOMOTİV MAKİNA VE KİMYASAL GAZLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis ve Hasar Danışmanı(İzmir)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Togg için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis ve Hasar Danışmanı(İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

10. Kollegen Für Backoffice/Kundenbetreuer/Einkauf

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUX OTOMOTİV SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kollegen Für Backoffice/Kundenbetreuer/Einkauf arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İsotlar Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Akü Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özçete Oto. İnş.San Ve Tic Aş için İstanbul(Avr.) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akü Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Baş Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Baş Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HÜNER KRİKO LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı (Bostancı)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Bostancı) arayışımız bulunmaktadır.

16. Trim Ustası Bostancı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Trim Ustası Bostancı arayışımız bulunmaktadır.

17. Endirekt Satınalma Yöneticisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tırsan Şirketler Grubu için Kocaeli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endirekt Satınalma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış ve İş Geliştirme Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBRAŞ KAUÇUK OTO YAN. SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve İş Geliştirme Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Finans Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuba Motor Elektronik Tekstil İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Temsilcisi - Türkiye Geneli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENEL OTO TİCARET VE SANAYİ A.Ş için İstanbul (Tümü) +47 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi - Türkiye Geneli arayışımız bulunmaktadır.

21. Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Bütçe Maliyet Kontrol Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxion Wheels için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Maliyet Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Giriş Kalite Kontrol Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orthaus Trailers Taşıt Araçları Oto.Nak.San.Tic.A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Giriş Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Final Kalite Kontrol Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orthaus Trailers Taşıt Araçları Oto.Nak.San.Tic.A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Final Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Gıda Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERAY KURUYEMİŞ GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.