1. Mağaza Müdürü - İstanbul Bahçeşehir Dumankaya Cadde

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdürü - İstanbul Bahçeşehir Dumankaya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAGİ GİYİM SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

3. Pendik (Cadde) - Cep Telefonu Satış Danışmanı

BRF Medya Reklam için İstanbul Anadolu bölgesinde Pendik (Cadde) - Cep Telefonu Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street İstiklal Cadde

FLO Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street İstiklal Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdürü - Ceyhan Cadde

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Ceyhan Cadde arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

7. Ümraniye Alemdağ Cadde / Mağaza Müdür Yardımcısı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREYDER için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ümraniye Alemdağ Cadde / Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of Istanbul

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BK MARKA MAĞAZACILIK TASARIM DANIŞMANLIK SANAYİ V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - İstanbul Sarıyer Ferahevler Cadde

Madame Coco için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Sarıyer Ferahevler Cadde arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı - Balıkesir Edremit Hürriyet Cadde

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Balıkesir Edremit Hürriyet Cadde arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı - Istanbul Kartal Anatolıum Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Istanbul Kartal Anatolıum Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı - Edirne Merkez Şükrüpaşa Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Edirne Merkez Şükrüpaşa Cadde arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Depo Görevlisi - Mall Of Istanbul

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Parfois için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Depo Görevlisi - Mall Of Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı-Şereflikoçhisar Cadde

Madame Coco için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı-Şereflikoçhisar Cadde arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı-Kocaeli Körfez Hacı Osman Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-Kocaeli Körfez Hacı Osman Cadde arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Sorumlusu - Ankara İncek Cadde

English Home için Ankara bölgesinde Depo Sorumlusu - Ankara İncek Cadde arayışımız bulunmaktadır.

17. Loss & Prevention Officer

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Address Istanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Loss & Prevention Officer arayışımız bulunmaktadır.

18. Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi (Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi (Gece) arayışımız bulunmaktadır.

20. Personel Aşçısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Aşçısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Banquet Waiter

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Address Istanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banquet Waiter arayışımız bulunmaktadır.

22. Kat Hizmetleri Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of İstanbul Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

24. Öğrenci İşleri Yetkilisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız CADDE SANAT MERKEZİTİC LTD ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Vardiya Amiri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Istanbul Ottomare için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.