1. Fenerium Sosyal Medya Uzmanı

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fenerium Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bayi Satış Temsilcisi – Sabiha Gökçen Havalimanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi Satış Temsilcisi – Sabiha Gökçen Havalimanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdür Yardımcısı - Sabiha Gökçen Havalimanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Sabiha Gökçen Havalimanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı- Fenerium Ankara Antares

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Fenerium Ankara Antares arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı- Fenerium Carousel Avm

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Fenerium Carousel Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı- Fenerium Akmerkez Avm

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Fenerium Akmerkez Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı- Fenerium Ankara Antares Avm

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Fenerium Ankara Antares Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı- Fenerium İzmir Karşıyaka

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Fenerium İzmir Karşıyaka arayışımız bulunmaktadır.

9. Restoran Müdür Yardımcısı - Sabiha Gökçen Hd İskender

HD Holding için İstanbul Anadolu bölgesinde Restoran Müdür Yardımcısı - Sabiha Gökçen Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

10. Döner Ustası - Sabiha Gökçen Hd İskender

HD Holding için İstanbul Anadolu bölgesinde Döner Ustası - Sabiha Gökçen Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasiyer - Sabiha Gökçen Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasiyer - Sabiha Gökçen Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

12. Operating System Admin

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operating System Admin arayışımız bulunmaktadır.

13. Terminal İşletme Memuru

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terminal İşletme Memuru arayışımız bulunmaktadır.

14. Adana M1 - Satış Danışmanı

Fenerium için Adana bölgesinde Adana M1 - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Resepsiyonist

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

16. Köprü Operatörü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Köprü Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Commercial Affairs Specialist

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Commercial Affairs Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Ofis Sekreteri

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

19. Corporate Communications Specialist

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Corporate Communications Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Görevlisi

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Antares- Satış Danışmanı

Fenerium için Ankara bölgesinde Antares- Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Karşıyaka ( Mavibahçe ) - Satış Danışmanı

Fenerium için İzmir bölgesinde Karşıyaka ( Mavibahçe ) - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sıhhi Tesisat Teknisyeni

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sıhhi Tesisat Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Güvenlik Operasyon Uzmanı

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Güvenlik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Akmerkez- Satış Danışmanı

Fenerium için İstanbul Avrupa bölgesinde Akmerkez- Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.