1. Mağaza Müdürü - Bursa

Schafer için Bursa bölgesinde Mağaza Müdürü - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

2. Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Oyun Ablası - Bursa

Funny Day için Bursa bölgesinde Oyun Ablası - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

4. Starbucks Barista / Bursa

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bursa arayışımız bulunmaktadır.

5. Proses Geliştirme Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEKA OTOMOTİV MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Geliştirme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Tır Şoförü

Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTORİA GERİ DÖNÜŞÜM METAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Elemanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız LUDA ÇELİK TEL YAY SAN. VE TİCARET LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYÇELİK GESTAMP OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEMAG MÜHENDİSLİK MAK. SAN. LTD. ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Punta Kaynak Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOYLU APARAT KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Punta Kaynak Operatörü arayışımız …

11. Bölge Satış Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜMBÜL TURİZM İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Temsilcisi

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kamil Özen Billuriye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Mutfak Şefi

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. Makine Montaj Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARİDA MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Montaj Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Personeli

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Laboratuvar Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMLİK GÜBRE A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makine Bakım Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMLİK GÜBRE A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Tıbbi Satış Mümessili

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bereket İlaç Kozmetik San. ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Satış Mümessili arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing)

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilginet Akademi İletişim ve Eğitim Hiz Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing) arayışımız bulunmaktadır.

20. Bakım Takım Lideri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMETAL KALIP VE MAKİNE SAN.TİC . A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

21. Mühendislik ve Ürge Yöneticisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Floteks A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendislik ve Ürge Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Dikim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dikim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Yönetim Kurulu Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Müdürü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHTERM ELEKTRİKLİ ISITICILAR SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Bakım Operatörü

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız WARMHAUS ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANATİ TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.