1. Satış Danışmanı (Antalya Deepo)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Antalya Deepo) arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı (Antalya Manavgat City Avm)

Rossmann için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Antalya Manavgat City Avm) arayışımız bulunmaktadır.

3. Part-Time Host/hostes (Antalya)

ANT İNSAN KAYNAKLARI için Antalya bölgesinde Part-Time Host/hostes (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

4. Part-Time Kayıt Personeli (Antalya)

ANT İNSAN KAYNAKLARI için Antalya bölgesinde Part-Time Kayıt Personeli (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

5. Part-Time Transfer Görevlisi (Antalya)

ANT İNSAN KAYNAKLARI için Antalya bölgesinde Part-Time Transfer Görevlisi (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

6. SAP Modül Danışmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SAP Modül Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Temsilcisi - Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar

D&R için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Temsilcisi - Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar arayışımız bulunmaktadır.

8. Resepsiyonist - Çağlayanda Butik Otel

Hediyelik Eşya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mehmet mustafa Aydın turizm anonim şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist - Çağlayanda Butik Otel arayışımız bulunmaktadır.

9. Temizlik Görevlisi - Çağlayandaki Butik Otel

Hediyelik Eşya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mehmet mustafa Aydın turizm anonim şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi - Çağlayandaki Butik Otel arayışımız bulunmaktadır.

10. Hasta Kabul Vezne Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEY TIBBİ GÖRÜNTÜLEME İNŞ.HAY.VE TARIM SAN.VE TİC.LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Vezne Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Uzman Satış Danışmanı The Land Of Legends

Edwards için Antalya bölgesinde Uzman Satış Danışmanı The Land Of Legends arayışımız bulunmaktadır.

12. Yönetici Asistanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜZEL DERECE SEED CREATORS YÖNETİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAGİ GİYİM SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

14. Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat) arayışımız bulunmaktadır.

15. Mutfak Kısım Şefi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZALTIN OTEL İŞLETMELERİ A.Ş. (Gloria Golf Resort-Gloria Verde Resort-Gloria Serenity Resort-Gloria Sports Arena) için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Kısım Şefi …

16. Gıda Bölümleri Reyon Görevlisi - Konyaaltı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Bölümleri Reyon Görevlisi - Konyaaltı arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sorumlusu

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yasemin Global Dekorasyon pazarlama Ticaret Limited Şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Grafiker

KEYBRİDGE GAYRİMENKUL YATIRIMI DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Grafiker arayışımız bulunmaktadır.

19. Reyon Görevlisi - Konyaaltı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reyon Görevlisi - Konyaaltı arayışımız bulunmaktadır.

20. Marshal

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazıcı Demir Çelik – Cornelia Deluxe Resort için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marshal arayışımız bulunmaktadır.

21. Animatör

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazıcı Demir Çelik – Cornelia Deluxe Resort için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Animatör arayışımız bulunmaktadır.

22. Uzman Satış Danışmanı Land Of Legends

Edwards için Antalya bölgesinde Uzman Satış Danışmanı Land Of Legends arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Satış Danışmanı / Temsilcisi

ANT İNSAN KAYNAKLARI için Antalya bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı / Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Satış Danışmanı / Temsilcisi

ANT İNSAN KAYNAKLARI için Antalya bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı / Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite ve Süreç Geliştirme Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAMELYA COLLECTION EXCLUSIVE HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve Süreç Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.