1. Yurt İçi Bölge Satış Yöneticisi (Ankara Bölge)

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2M Kablo San. Ve Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt İçi Bölge Satış Yöneticisi (Ankara Bölge) arayışımız bulunmaktadır.

2. Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

3. Promotör / Kocaeli - Ankara - Konya - Sivas / Televizyon Grubu

Kayra Grup için Konya, Ankara, Kocaeli, Sivas bölgesinde Promotör / Kocaeli - Ankara - Konya - Sivas / Televizyon Grubu arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm

Madame Coco için İzmir bölgesinde Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdürü Reeder Manisa Salihli Luna Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü Reeder Manisa Salihli Luna Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Reeder Konya Enntepe Avm Mağaza Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reeder Konya Enntepe Avm Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm

Dagi için Eskişehir bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı

SUPERCELL BİLİŞİM HİZMETLERİ için Ankara bölgesinde Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Üretim Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Ressam

Vadi Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat San. Tic için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

11. Argon Kaynakçısı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Argon Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Temizlik Görevlisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Mağaza Yöneticisi / Yönetmeni

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız UKİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Bakım Onarım Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞA-RA ENERJİ İNŞ.TİC.VE SAN.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Şefi arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Konsiyerj

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konsiyerj arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güreller Dayanıklı Tüketim Mall. Paz. ve Tic. Ltd için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Gazaltı Kaynak Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DERİNLER TEKNOLOJİ AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Satış Destek Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİYEL YAĞLAR KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalıphane Operatörü

Arçelik A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıphane Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Bilgi Teknolojileri Sistem Destek Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntra Bilişim A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sistem Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Yurt Yönetim Memuru

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEV - Türk Eğitim Vakfı için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Yönetim Memuru arayışımız bulunmaktadır.

24. Katip

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Katip arayışımız bulunmaktadır.

25. Makine Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Portmaksan Platform Asansör Paz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.