1. Sales Representative (Speaking in Arabic)

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Representative (Speaking in Arabic) arayışımız bulunmaktadır.

2. Junior Technical Sales Representative

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erai İş Geliştirme Yön. Dan. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Junior Technical Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

3. Sales Executive, Travel & Trade

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Crowne Plaza İstanbul Old City için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Executive, Travel & Trade arayışımız bulunmaktadır.

4. Sales Manager

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız D VE D MOTORLU ARAÇLAR AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

5. Night Auditor

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Voyage Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Night Auditor arayışımız bulunmaktadır.

6. Project Sales Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AsstrA Lojistik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

7. Sales Specialist

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASANS RUGS HALICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Sales Representetive (Spanish)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMİLSAN SAĞLIK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK TİCARET LTD.ŞTİ. Plushair Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Representetive (Spanish) arayışımız bulunmaktadır.

9. Active Sales Manager

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agros için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Active Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

10. Customer Representative

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALPİN ÇORAP SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

11. Sales&Financial Controller

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREEN ENERGY CHEMİCALS ENERJİ KİMYASALLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales&Financial Controller arayışımız bulunmaktadır.

12. Mobility Aftermarket Original Equipment Sales

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mobility Aftermarket Original Equipment Sales arayışımız bulunmaktadır.

13. Assıstant Dırector Of Sales / Hospıtalıty Sector

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLBAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assıstant Dırector Of Sales / Hospıtalıty Sector arayışımız bulunmaktadır.

14. Reservation Sales Agent

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agros için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Reservation Sales Agent arayışımız bulunmaktadır.

15. Night Manager

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kazancı Holding için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Night Manager arayışımız bulunmaktadır.

16. Channel Sales Manager

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Channel Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. Sales Operations Specialist

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Periodical olarak çalışacak Sales Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Sales Engineer • Energy

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teltonika için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Engineer • Energy arayışımız bulunmaktadır.

19. Sales Engineer

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bias Mühendislik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

20. Türkiye Sales Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Türkiye Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Inside Sales Specialist

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Inside Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

22. Night Auditor

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Belmondo Suites Turizm Otelcilik San. Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Night Auditor arayışımız bulunmaktadır.

23. Import-Export Sales Specialist

Telekomünikasyon Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAÇOĞLU TUR. VE ÇEV. TEK. SAN. VE. TİC. AŞ için İstanbul(Asya), İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Import-Export Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

24. Key Account Sales Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ocean Network Expres Turkey Denizcilik AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Key Account Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

25. Overseas Sales Specialist (West Eu)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Panasonic Electric Works Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Overseas Sales Specialist (West Eu) arayışımız bulunmaktadır.